Има два вида к.с., на хонда и всички останали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:Racer GT написа:Ей тва ЖТД-то е най-вървежния автомобил,нямам думи.... :D С убави ора,убав мохабет,само дет се раздразнихме с тея детски бирички...Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
PB 5989 MP написа:Racer GT написа:PB 5989 MP написа:Fiat Stilo 1.9 JTD (115hp) vs. Honda Accord V 2.0is (131hp) ...... 1:0Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:PB 5989 MP написа:Racer GT написа:PB 5989 MP написа:Fiat Stilo 1.9 JTD (115hp) vs. Honda Accord V 2.0is (131hp) ...... 1:0FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар