Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    Airfan написа:
    Ти кат дойдеш на среща ще пускам тото вече! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
    Що бре?
    Щото те нямаше днес, пък искам да гледам Бравото - много е яко. А и няма само алфистите да са с барнати коли представени.

Коментар

Я кажете по кое време на седмицата може да ви намери човек в Пловдив сбрани на куп?Че цяла седмица ще съм у Филибето, да мина да ви навестя?

Коментар

Immortal написа:
        Я кажете по кое време на седмицата може да ви намери човек в Пловдив сбрани на куп?Че цяла седмица ще съм у Филибето, да мина да ви навестя?
        Най-успешно неделя от 18 часа на паркинга на кортовете зад стадион Пловдив.

Коментар

Airfan написа:
          Immortal написа:
          Най-успешно неделя от 18 часа на паркинга на кортовете зад стадион Пловдив.
          Хич биля не е успешно. Днес вече мина, пък другата неделя предполагам, че пак ще съм си на същото място като сега.Аз за през седмицата питам...Едно време се сбирахте на Итали в четвъртък ли, сряда ли беше? Има ли още такива сбирки, или вече само в неделя?

Коментар

J T D написа:
            sUkI написа:
            Новият собственик да се похвали с днескашната гонка срещу ДИЗЕЛ!
            Е убуу де кой е тоз нов собственик??? Да не се излъгал от Дизел да мине на Бенц?
            Забравих,че само тарикати карате дизела.Не новият собственик кара най-бързото 1.8 16в фиат купе в България

Got nos?

Коментар

Airfan написа:
              Racer GT написа:
              Airfan написа:
              Що бре?
              Щото те нямаше днес, пък искам да гледам Бравото - много е яко. А и няма само алфистите да са с барнати коли представени.
              Жорка немаше как,бяха ми оставили племенничката да наглеждам.За 2 часа ми са изправи косата...
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Airfan написа:
                Racer GT написа:
                Airfan написа:
                Що бре?
                Той Г-н Съби дойде веднъж на срещата ... колкото да се отчете .... от 1 година не е идвал ..... пък и на него за какво сме му ....п.п. Той вече кара "Най-красивото Фиат Браво" как той ще се унижи да дойде на срещата пък камоли да говори с нас ....

Коментар

PB 5989 MP написа:
                  Той Г-н Съби дойде веднъж на срещата ... колкото да се отчете .... от 1 година не е идвал ..... пък и на него за какво сме му ....п.п. Той вече кара "Най-красивото Фиат Браво" как той ще се унижи да дойде на срещата пък камоли да говори с нас ....
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

.. ахаааа клатимандрахейра .... звъни по телефониииии ....

Коментар

PB 5989 MP написа:
                      .. ахаааа клатимандрахейра .... звъни по телефониииии ....
                      То па луд ли си уе?Объркал си реисо пич...

Коментар

... пич пич ама със Стило ..... бай Х _ _ o

Коментар

И после ние сме били спамери....
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            И после ние сме били спамери....
                            нали?
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

То пък неможеш да си кажеш една приказка!

Коментар

PB 5989 MP написа:
                                То пък неможеш да си кажеш една приказка!
                                Листопад по БТВ......
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X