Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а бе оная червената ракета на полигона (на зала Чайка) до кога ще седи така?
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      чака пътна помощ все още

Коментар

sasho_izgrev написа:
        Tqnkata написа:
        чака пътна помощ все още
        ааа шот от вчера е там... нещо да не е имало авария?
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Имаше "завой с вратите влизаме" :D

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
            стар щракал доиде за 3 минути точно....и....
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мисля , че трябва да сложат знак А40 на входа на полигона.....ако не се сещате ето вижте за какво Ви говоря
              Прикачени файлове
              FIAT Bravo Club Plovdiv
              Con Asistencia di Veloce

Коментар

PB 5976 BC написа:
                Мерси и на теб с мерак да си я караши и да отваряш капака само за масло и ремъци!Не не малко след 4-то РПУ посока Гранда!
                ааа мерси мерси обаче за това посока гранда това беше вечерта доколкото си спомниам и карах зад едно Е30,само кадето аз не сам те видиал иначе щях да спра но както и да е ))
                ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Един въпрос към всички:Имете ли желание за тази неделя да дойдете на срещата в София?Ще стане супер срещичка!Дали ще има желаещи?п.п Верно разходи до София, но вие решавате!п.п2 До сега не се е състояло такова мероприятие
                  ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Racer GT написа:
                    sUkI написа:
                    стар щракал доиде за 3 минути точно....и....
                    и направи стара катастрофа

Коментар

J T D написа:
                      Един въпрос към всички:Имете ли желание за тази неделя да дойдете на срещата в София?Ще стане супер срещичка!Дали ще има желаещи?п.п Верно разходи до София, но вие решавате!п.п2 До сега не се е състояло такова мероприятие
                      Не съм обслужил колата ... иначе съм навит за идеята!Е ся за рахди няма да говорим ... то гори 3.4 нафта това разходи ли са?

Коментар

Ванка, недей така, ще те чуе Матей и после мене ще бие !
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

J T D написа:
                          Аз тази седмица няма да мога да дойда до София. Малко ми е притеснено финансово за такъв разход преди края на месеца. Още повече там няма да има място за толкова коли.

Коментар

Места има, само да се навиете да дойдете .
                            00' Bravo 105 JTD

Коментар

emzo написа:
                              Ванка, недей така, ще те чуе Матей и после мене ще бие !
                              Защо ?Какво толкова е станало!?

Коментар

а колеги имам една бандажка резервна гума ако някои му трябва за много танко можи да му я дам 14цола е tqnka утре мисля да пребирам ракетата че си е.....о маиката едно тапо бмв ме засече точно кат завивах в ляво
                                kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Working...
                                X