Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Саше намерили си 15-ки или да ти приготвям 16-ките, ако ти вършат работа заповядай !

Коментар

emzo написа:
      Airfan написа:
      Аз ви казах, че няма да сме много коли от този форум на Италфест-а, но някой изрази съмнение.
      Еми да, някъв си фестивал там .... ааа ... уууу .Виж ако беше йеденье и пийенье .....
      Оооо, напротив, колега, ще има доста коли от този форум! Вервай ми!То йеденьето и пийеньето е след т’ва, бе Емоооо!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Там сме само не разбрах къде ще се чакаме да излитаме от Пловдив?
        www.puntopower.com
        FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

fanatiliano написа:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=747870#747870
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

fanatiliano написа:
            Лукойл на Цариградско в 8 часа.

Коментар

didoterziev написа:
              Саше намерили си 15-ки или да ти приготвям 16-ките, ако ти вършат работа заповядай !
              дидо, аз се оправих но мерси все пак.утре ще идваш ли

Коментар

sasho_izgrev написа:
                didoterziev написа:
                дидо, аз се оправих но мерси все пак.утре ще идваш ли
                Сестра ми, преди два дни ме направи вуйчо и утре съм на изписване на племеницата в Банско, иначе бях дошъл на 101 процента, от мен приятно изкарване в Хасково на всички, сигурен съм че ще ви хареса и пистата, и града .

Коментар

Най-бързият ФИАТ ... този на sasho_izgrev!!!Опукахме некви олекотени ХГТ-та и други 5-т цилиндрови "бегачки", да не говоря за солидната група "вървящи" Алфи...!Браво на шофера!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                    Най-бързият ФИАТ ... този на sasho_izgrev!!!Опукахме некви олекотени ХГТ-та и други 5-т цилиндрови "бегачки", да не говоря за солидната група "вървящи" Алфи...!Браво на шофера!
                    На тая дистанция кво очакваш - ХГТ-то докато вдигне обороти и трябва да спира. Дизел рулз!

Коментар

F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
                        ... На тая дистанция кво очакваш - ХГТ-то докато вдигне обороти и трябва да спира. Дизел рулз!
                        БХ състезанието е за ВРЕМЕ, нито се говори за дистанция ,нито за качества на мотора... ама ги хапнахме тия турбо-мурбо, бензиногазови "самолети"... Аре Сашооо не се крий ... финишира на пето място от колко общо участвали ????sasho_izgrev: 24,5победителя, който бе един и същи шофер пускал се с ТРИ различни автомобила, съответно знаеше за тъкостите и подробностите на пистата до съвършенство завърши само на две секунди по бързо време... 22,2
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Браво на Сашо.Ако всички алфи дет се пускаха бяха сток,Сашо щеше да е на 2ро или 3то място ... даже и първо !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Саше, сега си помисли ако беше с нов съединител майна Viva JTD Team Bulgaria
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Саше, сега си помисли ако беше с нов съединител майна Viva JTD Team Bulgaria
                              Какво не харесват на ЖТД-то - не знам
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

еее колеги к`фо ме направихте реших и аз да участвам в някое състезание да отсрамя групата, то па зех че се представих добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.П. участниците бяха 31

Коментар

Working...
                                X