Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    мераклии утре за една примоцийка на гребната?Към 18.30-19.00 ?
    Аз съм на линия.А иначе относно срещите, смятам, че заради лятото бяхме в намален състав и може би сега ще се увеличат присъстващите, но да видим...

Коментар

Airfan написа:
      А иначе относно срещите, смятам, че заради лятото бяхме в намален състав и може би сега ще се увеличат присъстващите, но да видим...
      да бе...Успех!
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
        Airfan написа:
        А иначе относно срещите, смятам, че заради лятото бяхме в намален състав и може би сега ще се увеличат присъстващите, но да видим...
        да бе...Успех!
        Добре де, заради един или няколко души, всички ли няма да идвате?

Коментар

По-добре да се чуваме по телефоните, че от скоро има доста нежелани индивиди!

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Дай си номера, че ти го нямам. Освен ако аз съм нежелания индивид Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 пс - Утре съм нощна птица- малко ангаже, за цяла вечер.
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

PB 5976 BC написа:
              Е добре де дай имена!?Според мен аз съм един от тях?
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Еми то някои хора си мислехме че други хора са ни приятели ....апък то излезна че даже неса и познати !!!!!!!!!
                DJIMOKAS

Коментар

KOMBITUU написа:
                  Еми то някои хора си мислехме че други хора са ни приятели ....апък то излезна че даже неса и познати !!!!!!!!!
                  стават грешки

Коментар

Те хората са го казали много одавна ... хубавите работи и услугите се забравят пък лошите работи, авантите и лицемерието се Помнят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    DJIMOKAS

Коментар

то има хора само за авантата живеят

Коментар

Залагам си главата че в тоя форум кадето уж повечето се познаваме и сме уж приятели ... ако викнеш някой на кьор суфра т.е на маса и в 12.00 през ноща ще дойде а ако званнеш и го Помолиш да ти донесе 5л. бензин в рамките на града няма никой да дойде !!! Гарантирам ! Щото сички са лаладжий???????
                        DJIMOKAS

Коментар

KOMBITUU написа:
                          Залагам си главата че в тоя форум кадето уж повечето се познаваме и сме уж приятели ... ако викнеш някой на кьор суфра т.е на маса и в 12.00 през ноща ще дойде а ако званнеш и го Помолиш да ти донесе 5л. бензин в рамките на града няма никой да дойде !!! Гарантирам ! Щото сички са лаладжий???????
                          така е аз от никой не искам помощ

Коментар

Що не идват хора на срещите ли? Щото тея дето неидват си знаят Издънките!!! И дори и да дойдат седат и само гледат гузно без да обелат и дума...............
                            DJIMOKAS

Коментар

Пиша конкретно за 2-3ма колеги от форума те си знаят кой! Такива който ти се пишат за приятели и като няма вече кяр да са ти приятели или като е свършила авантата и вече Високо заявяват че несме Приятели!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              DJIMOKAS

Коментар

думата приятел е непонятна за някой

Коментар

Working...
                                X