Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги погледнете тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62226 Може някои да знае нещо по моя въпрос, примерно Airfan винаги е имал компетентно мнение ама сега говорим за бензинка...
    with SGNote & HTC Wildfire 8G
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
    с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Днес след бачкане ще правим ли бира+цаца=тър,тър+дъра,бъра?
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Да разбирасе!

Коментар

Час и място? До изтрезвителното ли
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

20:00ч. на гребната на стадиона където се събираме в неделя и като се Зберем палим най-бързите коли .... ъъъ имах предвид JTD-та и отиваме към изтрезвителното! нафта пауърррр

Коментар

PB 5976 BC написа:
              20:00ч. на гребната на стадиона където се събираме в неделя и като се Зберем палим най-бързите коли ...
              +1 ,но не знам до кога работи това до изтрезвителното ???
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                PB 5976 BC написа:
                20:00ч. на гребната на стадиона където се събираме в неделя и като се Зберем палим най-бързите коли ...
                +1 ,но не знам до кога работи това до изтрезвителното ???
                Около гребната заведения да искаш. Ще се опитам и аз да дойда.

Коментар

dobrujanetza каза: "Хубаво ,че ми е здрава още облегалката ... " Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Red Storm каза: "Никога не съм я карал така .... тази кола .... " Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Airfan каза: "Ба*ти шутовите където си бие отзад ... " Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 .........................

Коментар

Ще се разболееш, докато продадеш Бравока
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ще се разболееш, докато продадеш Бравока
                      3 комплекса му излезнаха, до колкото разбрах аз...

Коментар

Сега разбрах Ванката, какво е цитирал Момци, ако стана гоуфаджия, дано поне с добро да ме запомните
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Сега разбрах Ванката, какво е цитирал Момци, ако стана гоуфаджия, дано поне с добро да ме запомните
                          С риск да бъда оплют ще кажа- Ти карай каквато искаш кола важно коя ти е в сърцето и да не забравиш приятелите и да помагаш винаги когато можеш както до сега
                          ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                          ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

момчета трябва ми малко помощ ето за какво става въпрос:да се преработи предната броня така че да се измести рег номерза да се освободи място за некви дупки или мрежичка да мое се охлажда радиаторасъщо така и да се преправи така че да се скрие кулераедно хрило на калника като мергелите т.д.и задната броня една лека престилка или както му се викакойто може да помоне и му се занимава да казва ..
                            alfa 164 2.0ts .fiat tipo 2.0Т 16v

Коментар

1912 написа:
                              момчета трябва ми малко помощ ето за какво става въпрос:да се преработи предната броня така че да се измести рег номерза да се освободи място за некви дупки или мрежичка да мое се охлажда радиаторасъщо така и да се преправи така че да се скрие кулераедно хрило на калника като мергелите т.д.и задната броня една лека престилка или както му се викакойто може да помоне и му се занимава да казва ..
                              Търсиш колегата racer_GT
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/profile.php...rofile&u=12949
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X