Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

KOMBITUU написа:
    280 кончета и то без рисуван Кулер..........!!!
    ако си много бърз да ги сложим на бялата линия...че след няколко дни ептен няма да имаш шанс...използвай момента до като още съм с по бавна кола...да загубиш с по малко коловози
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      KOMBITUU написа:
      280 кончета и то без рисуван Кулер..........!!!
      ако си много бърз да ги сложим на бялата линия...че след няколко дни ептен няма да имаш шанс...използвай момента до като още съм с по бавна кола...да загубиш с по малко коловози
      Пък даже ако искаш да стане още по интересно може докараш ония ДАРАК "Бързата Сиера" и да викнеш целия форум да гледат малко сеир Знаеш ли по хубаво въобще не ми отговаряй няма смисъл да се занимавам с теб дори и да ти отговарям на смешните провокации...спи спокойно и се наслаждавай на живота си
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Сега слушай малко кво ще ти кажа ако си ’’много’’ навит преготви от някъде 100пари и да съберем целия форум на Калояново и да се види кво ще стане на пистата аз ще дойда със Дъртата Сиера . Аз на Драг няма да се пусна ,самоче на другите натпревари с удоволствие ще ти взема парите !!! Само ще напомня за на Тишо бравото което целия форум знаеше как върви и когато със него се състезавахме на пистата ( да подчертая само че той беше със сликове и на 100+ ) а аз бягах на Газ както и сега !!Всеки знае кой даде 1-во време!!! . ......... Аз не завиждам на никой и никога няма да го направя , Но от мен да знаеш можеш да си купиш купе ако ще и 20 20 самоче неможеш да си купиш Ръце и Крака............................
        DJIMOKAS

Коментар

Какво стана с организацията "за по бира"?
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

KOMBITUU написа:
            Сега слушай малко кво ще ти кажа ако си ’’много’’ навит преготви от някъде 100пари и да съберем целия форум на Калояново и да се види кво ще стане на пистата аз ще дойда със Дъртата Сиера . Аз на Драг няма да се пусна ,самоче на другите натпревари с удоволствие ще ти взема парите !!! Само ще напомня за на Тишо бравото което целия форум знаеше как върви и когато със него се състезавахме на пистата ( да подчертая само че той беше със сликове и на 100+ ) а аз бягах на Газ както и сега !!Всеки знае кой даде 1-во време!!! . ......... Аз не завиждам на никой и никога няма да го направя , Но от мен да знаеш можеш да си купиш купе ако ще и 20 20 самоче неможеш да си купиш Ръце и Крака............................
            ХИЧ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ. ВСИЧКО ХУБАВО!Ако имате нещо да си казвате, използвайте системата за ЛС, не занимавайте форума с вашите проблеми, моля. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани. Това се отнася за двамата. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст". Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН), или много цветен текст и други. Потребителите не трябва да използват много пунктуации (!!!, ????? и .....) в заглавието или в самият си пост. Потребители които често нарушават това правило ще бъдат предупреждавани.Модераторски екип на fiat-bg.org
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
              KOMBITUU написа:
              ХИЧ НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ. ВСИЧКО ХУБАВО!
              Офффф мамоооооо, то момчето ти предлага надпревара ..... а пък ти се отказваш! Така ли да разбираме?Залога се удвоява от мен!!!За да е по интересно!Ето и една снимка!!!
              Прикачени файлове

Коментар

dobrujanetza написа:
                Какво стана с организацията "за по бира"?
                Аз бирата я направих с алфистите на Бумеранга, а на срещата определено нямаше силно присъствие на Фиат-и...Сърдечни благодарности на Иван (PB 5976 BC) и Джимито (KOMBITUU), че ми направиха спуканата кора на Фиатката. Клечката от снимките е само за подпора на кофража докато стегне. Иначе открих и други скрити щети - пластмасовите нитове, с които се държи тапицерията за пластмасата са се счупили и тапицерията хлопа спрямо пластмасата, така че утре и тях ще правя по някое време.
                Прикачени файлове

Коментар

Колега с бързото Зелено 1.6 Браво боядисах си апаратите и барабаните с червено и ми вдигнаха по 5 коня на апарат, а барабана по 3 коня! Можеш ли да смяташ колко коня стана ... ?Сега ще ти е малко трудно да ме биеш, макар и с Кака Мара ... камоли с "Дъртата Сиера" .....
                  Прикачени файлове
                  DJIMOKAS

Коментар

Oффффф мамоооо ... то вече няма смисъл ..... работата е ясна!Честито на победителя!

Коментар

не си заслужава да си изгарям и 50 грама от горивито , но все пак ако имате късмет да ме засечете из Пловдив някоя вечер с удоволствие ще ви натупам и ти Иване точно не говори защото неколко кратно съм ти демонстрирал разликата между моята и твоята кола...и с червени и без червени апарати резултата е само един момчета.....п.с. един съвет ... на тая Марая вземете и оправете бронята първо,че фейса и е бом-бок пък тогава правете гъзарските истории
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Познавам един пич от форума дето се занимава с брони и сякакви "добавки " ама на мен неще да ми ги прави без пари , затова първо събирам пари и като събера ще отида при него и като ми направи броня ще си я "ПЛАТЯЯЯ" !!!!
                        DJIMOKAS

Коментар

големи сте рацери бре...
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                            големи сте рацери бре...
                            мани гледали са пак Бързи и Яростни :D забавни са колегите обаче няма две мнения
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              не си заслужава да си изгарям и 50 грама от горивито , но все пак ако имате късмет да ме засечете из Пловдив някоя вечер с удоволствие ще ви натупам и ти Иване точно не говори защото неколко кратно съм ти демонстрирал разликата между моята и твоята кола...и с червени и без червени апарати резултата е само един момчета.....п.с. един съвет ... на тая Марая вземете и оправете бронята първо,че фейса и е бом-бок пък тогава правете гъзарските истории
                              Колега всеки знае да натиска на прав булевард!Града не е за състезания! Има си места за тези перчения!Знаем колко върви твоята кола не се бой!Но дори и да се засечем в града скоро ... то попринцип ще бъде рядкост ... няма изобщо да се състезавам с теб!Аз не претендирам ,че колата ми върви много и затова не се перча наляво и надясно!Ама нещо и ти май знаеш джимитуу как кара ..... а?Щом не искаш да се пускаш на пистата на Калояново .....Аз да хвана най-некъдърната шофьорка (те са навсякаде) и тя ще натиска педала на мощна кола!Не е ли така?Дай да ти видим "бързото" Браво на пистата срещу така наречената "Дърта" Сиера на ГАЗ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ?200лв. за победителя!!!Без драг! Всичко друго ....П.С. Май за втори път бягаш от гонка ..... да не се _ _ _ _ _ ?

Коментар

Само исках да уточня , че снимковият материал,който качи с времената от миналата година е грешен или по точно не е последен.Финалното време,което даде Тишовото Браво е това от снимката!
                                Прикачени файлове
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X