KOMBITUU написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:KOMBITUU написа:280 кончета и то без рисуван Кулер..........!!!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Сега слушай малко кво ще ти кажа ако си ’’много’’ навит преготви от някъде 100пари и да съберем целия форум на Калояново и да се види кво ще стане на пистата аз ще дойда със Дъртата Сиера . Аз на Драг няма да се пусна ,самоче на другите натпревари с удоволствие ще ти взема парите !!! Само ще напомня за на Тишо бравото което целия форум знаеше как върви и когато със него се състезавахме на пистата ( да подчертая само че той беше със сликове и на 100+ ) а аз бягах на Газ както и сега !!Всеки знае кой даде 1-во време!!! . ......... Аз не завиждам на никой и никога няма да го направя , Но от мен да знаеш можеш да си купиш купе ако ще и 20 20 самоче неможеш да си купиш Ръце и Крака............................DJIMOKAS
Коментар
-
KOMBITUU написа:Сега слушай малко кво ще ти кажа ако си ’’много’’ навит преготви от някъде 100пари и да съберем целия форум на Калояново и да се види кво ще стане на пистата аз ще дойда със Дъртата Сиера . Аз на Драг няма да се пусна ,самоче на другите натпревари с удоволствие ще ти взема парите !!! Само ще напомня за на Тишо бравото което целия форум знаеше как върви и когато със него се състезавахме на пистата ( да подчертая само че той беше със сликове и на 100+ ) а аз бягах на Газ както и сега !!Всеки знае кой даде 1-во време!!! . ......... Аз не завиждам на никой и никога няма да го направя , Но от мен да знаеш можеш да си купиш купе ако ще и 20 20 самоче неможеш да си купиш Ръце и Крака............................FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:KOMBITUU написа:Сега слушай малко кво ще ти кажа ако си ’’много’’ навит преготви от някъде 100пари и да съберем целия форум на Калояново и да се види кво ще стане на пистата аз ще дойда със Дъртата Сиера . Аз на Драг няма да се пусна ,самоче на другите натпревари с удоволствие ще ти взема парите !!! Само ще напомня за на Тишо бравото което целия форум знаеше как върви и когато със него се състезавахме на пистата ( да подчертая само че той беше със сликове и на 100+ ) а аз бягах на Газ както и сега !!Всеки знае кой даде 1-во време!!! . ......... Аз не завиждам на никой и никога няма да го направя , Но от мен да знаеш можеш да си купиш купе ако ще и 20 20 самоче неможеш да си купиш Ръце и Крака............................
Коментар
-
dobrujanetza написа:Какво стана с организацията "за по бира"?
Коментар
-
не си заслужава да си изгарям и 50 грама от горивито , но все пак ако имате късмет да ме засечете из Пловдив някоя вечер с удоволствие ще ви натупам и ти Иване точно не говори защото неколко кратно съм ти демонстрирал разликата между моята и твоята кола...и с червени и без червени апарати резултата е само един момчета.....п.с. един съвет ... на тая Марая вземете и оправете бронята първо,че фейса и е бом-бок пък тогава правете гъзарските историиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:не си заслужава да си изгарям и 50 грама от горивито , но все пак ако имате късмет да ме засечете из Пловдив някоя вечер с удоволствие ще ви натупам и ти Иване точно не говори защото неколко кратно съм ти демонстрирал разликата между моята и твоята кола...и с червени и без червени апарати резултата е само един момчета.....п.с. един съвет ... на тая Марая вземете и оправете бронята първо,че фейса и е бом-бок пък тогава правете гъзарските истории
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар