желаещите за вила могат да звъннат един телефон ако искът запазени места щото наплива е голям колегата 5976 вече резервира вип стаята за ужасната цена оттт 2,80 лв ако е за повече от една вечер цената е 1 ,60лв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
KOMBITUU написа:желаещите за вила могат да звъннат един телефон ако искът запазени места щото наплива е голям колегата 5976 вече резервира вип стаята за ужасната цена оттт 2,80 лв ако е за повече от една вечер цената е 1 ,60лвFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
KOMBITUU написа:Не ква да е!!! Аааааа шветска масичка ! Които неиска закуска цената пада с по 15 ст.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
KOMBITUU написа:желаещите за вила могат да звъннат един телефон ако искът запазени места щото наплива е голям колегата 5976 вече резервира вип стаята за ужасната цена оттт 2,80 лв ако е за повече от една вечер цената е 1 ,60лв
Коментар
-
Колеги Вие отде пазарувате бре...????Аз такия цени не помна от лятото на 96г...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Airfan написа:Днес един ...#$% ми счупи пластмасата на дръжката на вратата, където се подпира лакета... как да я залепя щото е грозно и не се трае?Едит: Тва се случи щото нещо не му понесе като му демонстрирах как върви Мареата.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Airfan написа:Днес един ...#$% ми счупи пластмасата на дръжката на вратата, където се подпира лакета... как да я залепя щото е грозно и не се трае?Едит: Тва се случи щото нещо не му понесе като му демонстрирах как върви Мареата.
Коментар
-
Airfan написа:Tqnkata написа:Airfan написа:Днес един ...#$% ми счупи пластмасата на дръжката на вратата, където се подпира лакета... как да я залепя щото е грозно и не се трае?Едит: Тва се случи щото нещо не му понесе като му демонстрирах как върви Мареата.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар