Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:Red Storm написа:В неделя съм в Русе.Има кръг от БШТА-Писта "Русе". Тянка,къде да ходим?Нали видя миналата неделя печката как изчезваше нагоре?Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
emzo написа:Aве за 1.6 не знам ама имам тука едно и осем дето сток ако си ще ти свие сърмите Ще се чудиш как те е задминало.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Понякога се чудя къде ми е мястото сред тези совалки, проектили, патрони и други светкавично бързо летящи италянки... Абе коеги моето Браво със слънчевите панели ко да го правя? Карам си бавно с 20л газзззз и изведнъж забива моцунката, като погледнах километража 233км, усмихнах се и тръгнах към бензиностанцията Тва един нов въздушен филтър магии праи на електричкатаwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Понякога се чудя къде ми е мястото сред тези совалки, проектили, патрони и други светкавично бързо летящи италянки... Абе коеги моето Браво със слънчевите панели ко да го правя? Карам си бавно с 20л газзззз и изведнъж забива моцунката, като погледнах километража 233км, усмихнах се и тръгнах към бензиностанцията Тва един нов въздушен филтър магии праи на електричкатаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Пари за гуми нема Братко по кола, пазим я! Сега за зимни събирам парички и ако има оферти споделете 4 или поне 2чисто нови откъде да зимам Дианата? 175/65/14 или нещо подобно 14"with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Пари за гуми нема Братко по кола, пазим я! Сега за зимни събирам парички и ако има оферти споделете 4 или поне 2чисто нови откъде да зимам Дианата? 175/65/14 или нещо подобно 14"
Коментар
-
sasho_izgrev написа:има ли каки ? живот и здраве другата седмица ЖТД-то е тамFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар