Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    Ще чакаме да се появи друго вървящо Браво.И ще го пробваме.На баир,на магистрала,където пожелае.
    Дай му малко преднина да се засили по баира надолу.
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Tqnkata написа:
      Red Storm написа:
      В неделя съм в Русе.Има кръг от БШТА-Писта "Русе". Тянка,къде да ходим?Нали видя миналата неделя печката как изчезваше нагоре?
      аз не съм разбрал,че се дърпаме бе колега,както си карах и един облак от пушаци и аз до като вида кво става....казвай другия път да знам...аз 170 за норма си ги потдържах не съм я настъпвал тя с тая скорост си е на 4000 и малко оборотадо 220 има още 4000 оборота(щот съм на газ)
      Ми не сме се дърпали,просто си карахме.Но като дойдеше баир и тия газови 4000об изоставаха. Ей,тва 1.6 феновете сте непоправими.Предавам се. :D
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Aве за 1.6 не знам ама имам тука едно и осем дето сток ако си ще ти свие сърмите Ще се чудиш как те е задминало.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Aве за 1.6 не знам ама имам тука едно и осем дето сток ако си ще ти свие сърмите Ще се чудиш как те е задминало.
          хахахахахахахахаха неможе бре тва ЖТД-то е совалка,задминаване нема.... И сток и с ремап пак е страшилище.....
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Понякога се чудя къде ми е мястото сред тези совалки, проектили, патрони и други светкавично бързо летящи италянки... Абе коеги моето Браво със слънчевите панели ко да го правя? Карам си бавно с 20л газзззз и изведнъж забива моцунката, като погледнах километража 233км, усмихнах се и тръгнах към бензиностанцията Тва един нов въздушен филтър магии праи на електричката
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
              Понякога се чудя къде ми е мястото сред тези совалки, проектили, патрони и други светкавично бързо летящи италянки... Абе коеги моето Браво със слънчевите панели ко да го правя? Карам си бавно с 20л газзззз и изведнъж забива моцунката, като погледнах километража 233км, усмихнах се и тръгнах към бензиностанцията Тва един нов въздушен филтър магии праи на електричката
              представям си на бенц кво е,кат му зададеш и прикляка задницата.... и отпред само пушилкааааааа...
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Пари за гуми нема Братко по кола, пазим я! Сега за зимни събирам парички и ако има оферти споделете 4 или поне 2чисто нови откъде да зимам Дианата? 175/65/14 или нещо подобно 14"
                with SGNote & HTC Wildfire 8G
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

darkcat2005 написа:
                  Пари за гуми нема Братко по кола, пазим я! Сега за зимни събирам парички и ако има оферти споделете 4 или поне 2чисто нови откъде да зимам Дианата? 175/65/14 или нещо подобно 14"
                  Аз продавам тези - зимни гуми и джанти.

Коментар

ау тука много боища много чудесиии

Коментар

Поздрави от Несебър!!!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                        Поздрави от Несебър!!!
                        ко стаа морски

Коментар

Пали ЖТД-то и идвай на морето!Тука е супер!!!

Коментар

има ли каки ? живот и здраве другата седмица ЖТД-то е там

Коментар

sasho_izgrev написа:
                              Ше мерим ли датчика?

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                нито една нема....

Коментар

Working...
                                X