Голяма. Имам един Q-пак в хладилника.....- само там ми е акъла Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Като няма "Дзън", ще си пия Q-то А къде избягаха онези 100-октанови спамери
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градопървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Racer GT написа:sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градо
Коментар
-
dobrujanetza написа:Ще тръгна с белия лебед да раздавам правосъдие по улиците... пс- вижте ми подписа и треперете....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:реисарстват някаде из градоFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар