PB 5976 BC написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:darkcat2005 написа:Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
PB 5976 BC написа:darkcat2005 написа:Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:darkcat2005 написа:Бърз преглед на седмицата:1) Колгата с Абарта засечен да кара бавничко по бул. Източен миналия ден усвирен ама то на тоз булевард никой не чува 2) Колегата Рейсър ГТ бе доволно усвирен за добро утро на моста на Панаирни палати Даже се и поздравихме преди да излети към колелото 3) Случаина среща с Бух в Касата на кафе маса до маса, заинтересува ме с тез ел. турбинки на 12в, нали и моя мотор е толкова 1.4 12волта Пробвахте ли новия асфалт на бул. България?
Коментар
-
Специални благодарности на колегата sasho_izgrev за свършената работа днес.Eвала бате ако мога да помогна с нещо имаш ми телефонаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Re: филм
PB3408CH написа:колеги ето и една легенда :P http://vbox7.com/play:0321f873Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
Re: филм
PB3408CH написа:колеги ето и една легенда :P http://vbox7.com/play:0321f873FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар