Tqnkata написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kostadinov.n написа:Tqnkata написа:колега топката от руския пазар ли я взе?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
kostadinov.n написа:Tqnkata написа:колега топката от руския пазар ли я взе?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:kostadinov.n написа:Tqnkata написа:колега топката от руския пазар ли я взе?
Коментар
-
kostadinov.n написа:Tqnkata написа:kostadinov.n написа:Tqnkata написа:колега топката от руския пазар ли я взе?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Днес доста коли бехме бре... биа биа.Някои снимки нещо нема ли..?!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
popara801 написа:sUkI написа:За снимките ми пишете в скайп,че ме мързи да ги слагам тука :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
-
darkcat2005 написа:Аз да се похваля какво направихме с мой приятел и да се оправдая защо вчера ме нямашеFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар