Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ем идва коледа.........

Коментар

Това е забавно няма ли го Документирано...
      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

бреи този ровър ще е дошъл сигорно след като съм си трагнал или не сам го видял от пушеците от гума :D :D
        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Tqnkata написа:
          Jimy написа:
          На стадиона не става за експерименти, ами тогава дайте да се организираме и да отидем на калояново и там да проведем среща на форума.
          тва от сега ти казвам,че няма да стане.....не знам защо ама тук има по принцип много "рейсинг" настроени хора ако мога така да се изразя ,които обаче като стане въпрос за писта и каране на пистата изведнъж затихват изведнъж....и после пак се бият в гърдите.Не визирам никого,някой да не вземе да ми се обиди сега.
          popara801 написа:
          Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.
          батка добре сме!Пак си е виждаме просто някой от нас вече не пишат толкова често в форума,а други въобще не намират смисъл за съжаление,но кво да се прави.
          Тук сме приятелю,просто само като читатели....но дойде време пак да пишем в нашата си тема.... Съжалявам че не дойдох в неделя...но просто имах неотложна работа.Евала на колегите които присъстваха на вашата среша и на Жорката за снимковия мат’рял!Относно нещата които продава колегата kostadinov.n-аз си купих такъв преходник и съм много доволен при услувие че бях готов да дам 20 кинта за нея,а я взех за 9.30 ...е и с почерпка де-голямо уиски... Коледните празници идват....нормално е да се виждат украси-били те по витрини,сгради или автомобили...Роувъри примерно...
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ХаХаХаХа всеки път когато споменете Роувъра ме напушва на смях...
            FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
              ХаХаХаХа всеки път когато споменете Роувъра ме напушва на смях...
              Смей се, и ние се посмяхме
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Racer GT написа:
                Tqnkata написа:
                Jimy написа:
                На стадиона не става за експерименти, ами тогава дайте да се организираме и да отидем на калояново и там да проведем среща на форума.
                тва от сега ти казвам,че няма да стане.....не знам защо ама тук има по принцип много "рейсинг" настроени хора ако мога така да се изразя ,които обаче като стане въпрос за писта и каране на пистата изведнъж затихват изведнъж....и после пак се бият в гърдите.Не визирам никого,някой да не вземе да ми се обиди сега.
                popara801 написа:
                Може ли да попитам какво се случва с колегите от предишната тема?Все пак сме Ви гостували и ако занапред го направим ще искаме да се видим с тях.Ако може не се правете,че всичко сега започва,защото никой не е първи.Винаги има предшественици и да се отнасяме с уважение към тях.
                батка добре сме!Пак си е виждаме просто някой от нас вече не пишат толкова често в форума,а други въобще не намират смисъл за съжаление,но кво да се прави.
                Тук сме приятелю,просто само като читатели....но дойде време пак да пишем в нашата си тема.... Съжалявам че не дойдох в неделя...но просто имах неотложна работа.Евала на колегите които присъстваха на вашата среша и на Жорката за снимковия мат’рял!Относно нещата които продава колегата kostadinov.n-аз си купих такъв преходник и съм много доволен при услувие че бях готов да дам 20 кинта за нея,а я взех за 9.30 ...е и с почерпка де-голямо уиски... Коледните празници идват....нормално е да се виждат украси-били те по витрини,сгради или автомобили...Роувъри примерно...
                Съби добре ми дойде това голямо синьо Джони с много лед! И евала че започна пак да пишеш във форума! :D

Коментар

Аз смятам да си сложа направо Елха в колата и да празнувам там коледа

Коментар

Е ама не дойдохте съботата бяхме с Наско с пунтото и с Вальо със стилото и в инфи се разбихме ....Дайте тая седмица да избухнем?

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                      Е ама не дойдохте съботата бяхме с Наско с пунтото и с Вальо със стилото и в инфи се разбихме ....Дайте тая седмица да избухнем?
                      Малчо,ти само за пиене мислиш бре! Що не дойде в неделя към СТЗ?
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                        sUkI написа:
                        Страх го е,че на магистралата ще яде бой от дизеляците.И най-вече от един...
                        Octavia RS
                        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Zik написа:
                          Аз смятам да си сложа направо Елха в колата и да празнувам там коледа
                          А мигащи лампички ще и сложиш ли
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Red Storm написа:
                            J T D написа:
                            sUkI написа:
                            Страх го е,че на магистралата ще яде бой от дизеляците.И най-вече от един...
                            Май скоро ще искаш още гориво в таблиците
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да,добре че ми напомни.Искам още гориво в таблиците. Да почне да върви поне като Мицубишито.
                              Octavia RS
                              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ама сте ми калпазани и двамата! Направо литна туи стило бре,немоааа го стигна! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X