пичове ето едно фиатче на писта Дракон - Калояново
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI написа:Колеги,имате ли идея ,защо като вкарам на 3та и пусна нитро и ми изхвърля скоростта? Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:sUkI написа:Колеги,имате ли идея ,защо като вкарам на 3та и пусна нитро и ми изхвърля скоростта? Yellow_Flash_Colorz_PDT_11 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече
Коментар
-
sUkI написа:Колеги,наистина ви питам не се шегувам...FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Колеги,искам да ви се похваля.Днес ми пастираха колата ...Много съм доволен,никога не съм очаквал,че ще лъсне толкова много Момчетата бяха много прецизни,използваха 3 вида пасти , облепиха колата с хартиено тиксо.Преди това измиха колата,след пастирането пак я измиха...Също миналия ден ми изпраха салона,почистиха ми корите и таблото.Момчета със златни ръце.Ето няколко снимки Преди тавана :След тавана :Който иска още снимчици ще кача,просто немога да си позная количката ,като я барам е като бебешко дупе Който им иска телефона на лично
Got nos?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар