Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

darkcat2005 написа:
    и болтовете опраихме ама ако я олекотя още малко и ши фръкне тва моето, щом вдига 140 и ги държи на газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тянка послушах те и си сложих рамка на номера отпред. Ама много се изложих като се опитах да си затъмня стъклата, нищо нестана но събота ще има 2ри опит успешен надявам се че разбрах къде бъркам...
    спокойно от третия път всичко се получава
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      darkcat2005 написа:
      и болтовете опраихме ама ако я олекотя още малко и ши фръкне тва моето, щом вдига 140 и ги държи на газ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Тянка послушах те и си сложих рамка на номера отпред. Ама много се изложих като се опитах да си затъмня стъклата, нищо нестана но събота ще има 2ри опит успешен надявам се че разбрах къде бъркам...
      спокойно от третия път всичко се получава
      не не всичко става от последния път,каквото и да означава това

Коментар

Преди и следhttp://img510.imageshack.us/i/p22031...403101516.jpg/

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
          качи пара?
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            Racer GT написа:
            darkcat2005 написа:
            PB 5976 BC написа:
            Къв е тоя кавал бе?Неможа ли да си измисли по-кусо име .... немооооа го запомня толкоуууу
            А де сигурно цял ден попълва формуляр пред данъчните с толкова дълго име Боята ок ясно ами и болтове май ще ми трябват. Някакви идей откъде и колко?
            нема ти тря болтове,лепиш дъвка....Апак ко не стане и ти трят болтове ще отидем на едно место и ще си земеш с дълга резба за 1.50лв броя
            да кара без болтове бе като мен с по 2 болта на джанта...олекотяване на конструкция бяга много повече
            Еи луТ глеи да не те изпревари некои капла....
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
              Tqnkata написа:
              Racer GT написа:
              darkcat2005 написа:
              PB 5976 BC написа:
              Къв е тоя кавал бе?Неможа ли да си измисли по-кусо име .... немооооа го запомня толкоуууу
              А де сигурно цял ден попълва формуляр пред данъчните с толкова дълго име Боята ок ясно ами и болтове май ще ми трябват. Някакви идей откъде и колко?
              нема ти тря болтове,лепиш дъвка....Апак ко не стане и ти трят болтове ще отидем на едно место и ще си земеш с дълга резба за 1.50лв броя
              да кара без болтове бе като мен с по 2 болта на джанта...олекотяване на конструкция бяга много повече
              Еи луТ глеи да не те изпревари некои капла....
              това ено и шес може ли нещо да го испривари

Коментар

почнаха и легенди вече за тия двигатели.....а бе друго си е 1.2 12в ся квото и да си говорим
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги да се похваля с още една нова придобивка, днес си купих конзола с подлакътник от Marea от колегата "busho 101" за което му багодаря Доста чистене падна, търках я с меглио и разно други препарати околу час и половина, остава утре като исъхне да видя как се е изпрала тапицерията. Има още няколко неща за довършване и ще премина към монтажа.
                  Прикачени файлове

Коментар

Tqnkata написа:
                    почнаха и легенди вече за тия двигатели.....а бе друго си е 1.2 12в ся квото и да си говорим
                    и то едни легенди мани мани
                    fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                    ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
                      Tqnkata написа:
                      и то едни легенди мани мани
                      То има ли 1.2 12в, знамч че са 16в. Моята е 1.4 12волта фабричен газов електромер в багажника Що никой не казва че ладовите болтове са по дълги от моите на Бравока? С ладов болт прави 7 оборота на летите джанти (с фиатовите болтове 7 оборота на железните джанти) е значи си стават идеално! Не че болта които пробвах беше ладов де ама така му казват, свалих го от на бащата FIAT (FSO) 125p
                      with SGNote & HTC Wildfire 8G
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Да се похваля и аз. От днес на-татък офицялно няма да имам камани в бъбреците. Сложих си спортно окачване :PЕто вече и някоя друга снимка. В интерес на истината колата се свали перфектно не някжо супер ниско идеално е но не е и както преди. Имам огромни впечатления от към стабилност на колата в завой.
                        Прикачени файлове
                        www.puntopower.com
                        FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Честито колега
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

fanatiliano написа:
                            Да се похваля и аз. От днес на-татък офицялно няма да имам камани в бъбреците. Сложих си спортно окачване :P
                            ...честито! А с колко се свали колата,защото и аз си мисля за нещо подобно?!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                              fanatiliano написа:
                              Да се похваля и аз. От днес на-татък офицялно няма да имам камани в бъбреците. Сложих си спортно окачване :P
                              ...честито! А с колко се свали колата,защото и аз си мисля за нещо подобно?!
                              И как ще караш после не ми е много ясно?

Коментар

fanatiliano написа:
                                Да се похваля и аз. От днес на-татък офицялно няма да имам камани в бъбреците. Сложих си спортно окачване :PЕто вече и някоя друга снимка. В интерес на истината колата се свали перфектно не някжо супер ниско идеално е но не е и както преди. Имам огромни впечатления от към стабилност на колата в завой.
                                честито нака, станало е екстра
                                Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                                Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                                Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                                Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Working...
                                X