Супер, супер!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
misira80 написа:а да видим и кои друг ще се похвали.пак трябва и да черпиFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
fanatiliano написа:Колеги сорка малко за офф-а някой може ли да ми каже каде се намира горивния филтар фиат пунто 2000гМъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!
Коментар
-
fanatiliano написа:Колеги сорка малко за офф-а някой може ли да ми каже каде се намира горивния филтар фиат пунто 2000гFiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
днеска всичко си беше перфектно по спирачките до следобед когато натиснах спирачката и започна да ми потъва педала и да хващат спирачките вав доста долна позицич на педала и като пуснеснеш и натиснеш пак става по твърд от какво може да се породи такав проблем сас нови задни накладки сам и спирачни цилиндарчета отзад ,някои имал ли е такъв проблем и как го е отстранил ,помогнете ми защото е много опасно ако си се позасилив и като натиснеш и да осещаш че няма спирачки колата е много кофти ??????????? извинете за ОФФ ТОПИКА
Коментар
-
sugarev написа:днеска всичко си беше перфектно по спирачките до следобед когато натиснах спирачката и започна да ми потъва педала и да хващат спирачките вав доста долна позицич на педала и като пуснеснеш и натиснеш пак става по твърд от какво може да се породи такав проблем сас нови задни накладки сам и спирачни цилиндарчета отзад ,някои имал ли е такъв проблем и как го е отстранил ,помогнете ми защото е много опасно ако си се позасилив и като натиснеш и да осещаш че няма спирачки колата е много кофти ??????????? извинете за ОФФ ТОПИКАFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Ето това са нещата на Краси ако някои си хареса нещо да пише на него.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
аз също имам за какво да се похваля разгледайте линка http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=643093#643093FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар