Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой да търси оригинални предни амортисьори - газови с прахозащитни маншони и тампоните с лагера на макферсън от Мареа? Имам едни за продан.

Коментар

Airfan написа:
      Браво Ванка, много яко стана Браво-то!!!
      Сега остава и мотор от ЖТД да сложиш и я купувам веднага.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

ми за кво продаде Бравото ве ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги,днес оправихме бравото.Оказа се дебитомер,закрепихме положението като го почистихме...Сега върви повече от перфектно.Също искам да благодаря на @Emzo,за схемите които ми прати...Чак да не повярваш,вече не изкача грешка за TPS-а , за което съм му задължен.А ето я и черешката на тортата.20v TURBO onboard ,тук колата я карам на половин педал,защото ме дострашава додупка да я настъпа! http://vbox7.com/play:4627548f

Got nos?

Коментар

Ааааа, шшшшш страхотия ..... маниашкото Coupe ....

Коментар

sUkI написа:
              Колеги,днес оправихме бравото.Оказа се дебитомер,закрепихме положението като го почистихме...Сега върви повече от перфектно.Също искам да благодаря на @Emzo,за схемите които ми прати...Чак да не повярваш,вече не изкача грешка за TPS-а , за което съм му задължен.А ето я и черешката на тортата.20v TURBO onboard ,тук колата я карам на половин педал,защото ме дострашава додупка да я настъпа! http://vbox7.com/play:4627548f
              коментара относно купето е излишен!
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

aaa

Ауеее Сукманчее,аз ти дадох колата да я измиеш,а ти клипове правиш!

Коментар

Re: aaa

niko_boev написа:
                  Ауеее Сукманчее,аз ти дадох колата да я измиеш,а ти клипове правиш!
                  кво да ги праиш бате,деца....
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sUkI написа:
                    Ти тряя имаш страх и да не изчезне я турбото я джантите че по тея улици дет я караш там у махалата

Коментар

sUkI написа:
                      коментарите обаче къртят :D
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

И аз да се похваля оправих си мареата и се надявам вече да не ми прави парчета,и малко сам и променил визията,тази неделя надявам се да се видим на срещата
                        DJIMOKAS

Коментар

Колеги привет!Търся си усилвател за кола трябва ми да захранва 100 вата колона 2по 90-120 вата е достатъчно нещо по малко! Пиша го тук защото държа да видя преди да купя .Ако някой има оферта да ми пише на ЛС! Пък ако някой знае нейде из Пловдив заложна къща с такива неща нека сподели Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g

Коментар

Vasilevv777 написа:
                            Колеги привет!Търся си усилвател за кола трябва ми да захранва 100 вата колона 2по 90-120 вата е достатъчно нещо по малко! Пиша го тук защото държа да видя преди да купя .Ако някой има оферта да ми пише на ЛС! Пък ако някой знае нейде из Пловдив заложна къща с такива неща нека сподели Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            колега има раздел свързан с продажбите тука сме на друга вълна сега
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Какво стана с колегата с газифицираното Пунто 1.1 и проблема на бензин? Филтър, помпа или кофти гориво се оказа...
                              with SGNote & HTC Wildfire 8G
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Здравейте колеги, от доста време колата ми е обновена отвътре но все не ми остава време да я снимам и да ви се похваля. Та обновяването е слядното: сложих си кора от AIRbag на мястото на жабката която се намира върху таблото. Цялата промяна на таблото стана благодарение на колегата "sUkI" от който купих кората на символична цена, за което му благодаря.Ето и малко снимки как стана
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X