Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Airfan написа:
    sasho_izgrev написа:
    kostadinov.n написа:
    sasho_izgrev написа:
    PB 5976 BC написа:
    Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
    кеф ти 6/100 градско
    Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.
    Ако искаш сипваш 6 л. нафта качваме се и обиколки из града да видиш как си ги измислям тея разходи
    Ти как си засичаш разхода, градски - пълно - пълно или лампа-лампа (за резерва)?
    по скоро чертичка чертичка

Коментар

Koйто не е карал евро3 дизел , той не вярва в написания по-горе разход p.s. и тука взехме да си ги мерим
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Koйто не е карал евро3 дизел , той не вярва в написания по-горе разход p.s. и тука взехме да си ги мерим
        що да си ги мерим карам я тая кола вече 8 месеца мисля че знам колко гори мога да дам пресен пример за разход кв. Изгрев (пловдив) - УНСС (софия) + обиколки нагоре надолу =400 км-25 л. нафта с 4 човека на магистралата под 110 не съм падал

Коментар

sUkI написа:
          Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо ...
          Напротив, благодарностите са от нас, защото успяхме да отразим разликите при спирачните апарати...твойте с наще, като всъщност се оказа,че няма такива! Надявам се, че сте успели да оправите бравото? А какво трябва да правят тези диоди?А по темата за разхода няма смисъл да си говорим за "градски" разход! Кавичките са нарочни, защото основно за градския режим е маршрута и разстоянието?! При моето шофиране: 5-6км в 8,30-9,00 и съответно надвечер /18,30-19,00/ разход под 7/100 е фантастика! Маршрута ми е: смирненски-ЦГР/капана/ и после обратно. Като се има предвид, че карам фиата от две години и още не мога да кажа ,че съм се научил да го карам както трябва. До момента ,най-добрият ми резултат бе: 7,15/100. При нормално каране извън градско/магистрала "тракия"/ със сигурност е около 5-5,5 по-точно никога не съм успявал да го хвана.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

sUkI написа:
            Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо.А съм в същото време много разочарован от колегата kostadinov.n който ми обещава всеки път ,че ще дойде да вържим едни диоди...
            Какво стана, раздуй де ?Прав ли бях за онова зад жабката ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес ще се събираме ли колеги?Които изтрезнее по-ранко да идва...
              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Jimy написа:
                sUkI написа:
                Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо ...
                Напротив, благодарностите са от нас, защото успяхме да отразим разликите при спирачните апарати...твойте с наще, като всъщност се оказа,че няма такива! Надявам се, че сте успели да оправите бравото? А какво трябва да правят тези диоди?
                Проблем майче има в бензиновата помпа...Тия дни ще я закараме към Madness Motorsport и за още няколко модчета

Got nos?

Коментар

Racer GT написа:
                  Днес ще се събираме ли колеги?Които изтрезнее по-ранко да идва...
                  Без мен днес.

Коментар

субрахме се пак днеска добре беше

Коментар

Колеги как беше днеска никои нищо не казва????????????
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                      Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

кво става колеки абе да ви кажа ако някои иска малко музика в колата мои пише продавам музиката от стария опел много танкана
                        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                          кво става колеки абе да ви кажа ако някои иска малко музика в колата мои пише продавам музиката от стария опел много танкана
                          цена за стъпалото Краси?
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

sasho_izgrev написа:
                            Airfan написа:
                            sasho_izgrev написа:
                            kostadinov.n написа:
                            sasho_izgrev написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
                            кеф ти 6/100 градско
                            Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.
                            Ако искаш сипваш 6 л. нафта качваме се и обиколки из града да видиш как си ги измислям тея разходи
                            Ти как си засичаш разхода, градски - пълно - пълно или лампа-лампа (за резерва)?
                            по скоро чертичка чертичка
                            По-неточно от това - здраве му кажи.

Коментар

Re:

PB3408CH написа:
                              Каква е музиката колега дай некви параметри ?????
                              Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                              Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

Re:

Rusnaka написа:
                                PB3408CH написа:
                                Каква е музиката колега дай некви параметри ?????
                                а бе един червен кадет дето целия вибрира не може да не си го виждал :D
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X