Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аве не обичам да споря ама Наско и той има ЖТД100 и той прави 6/100 градско у Вашего Града
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Аве не обичам да споря ама Наско и той има ЖТД100 и той прави 6/100 градско у Вашего Града
      Ами да пробват ежедневно да минават от Тракия, през Сточна гара до Карловско шосе, примерно, сутрин в 8 - 8:30 и вечер след 17-18 часа и 7 няма да му стигнат.

Коментар

Ами то и Оги и ВО имат ниски разходи в Сф, но не кибичат в задръстванията
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

sasho_izgrev написа:
          PB 5976 BC написа:
          Кеф ти 1 кинта ..... газта ....
          кеф ти 6/100 градско
          Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.

Коментар

kostadinov.n написа:
            sasho_izgrev написа:
            PB 5976 BC написа:
            кеф ти 6/100 градско
            Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.
            Абе,Боце лягай си ,че утре пак ще ми се оправдаваш,че си спал като пор и никаква няма да я свършим

Got nos?

Коментар

sasho_izgrev написа:PB 5976 BC написа:Кеф ти 1 кинта ..... газта .... кеф ти 6/100 градско Аз съм с газов инжекцион и ми гори 5/100 обаче в паркинга на мяско. Какви са тия измислени разходи 6/100 градско сигорно извън града ви пада на 3,5-4/100. При полужение, че в пиковите часове чакаш по 2-3 светофара време за да минеш и неможеш да включиш на четвърта заради късите разстояния ми се струва невъзможен такъв разход, пък дори и да е на дизелова кола.
              Братле и аз карам жтд и разхода го докарвам до 5-5.5 / 100 градско в пловдив а извън града 4.5-5 / 100 факт с 10 лв 100 км при 2.00 лв на литър ( ако попадна в задръстшане минавам 90 км не 100 с 5-5.5л как може да казваш че разход 6/100 е измислен като караш на газ нз, но все пак ако не вярваш може някой неделен ден да ти демонстрирам как с 6 литра се минават 100 км
              FIAT Bravo 1.9 jtd 105hp 1999g

Коментар

6/100 никои неможе да го докара в града на гас занимавал сам се сас газажисто не малко време и гарантирам че това нее възможно освен някво,тико, аз сам сас газов инжекцион по малко от 9-10 неможе да се бутне в града да си говорим ся истината не сме тука да с енадлагваме

Коментар

колеги забравих да ви се похваля,доиде и моито време за хвалене днеска се здобих със 4 чисто нови джанти mms lola kp, и 4 нови гуми ,утре ако успея да доида на срещата ще ви ги покажа очарован сам от возията която придоби колата ми,преди сас 15 цоловите на 50 гуми пломбите ми изпадаха сега 14 цоловата жанта сас гума на 60 просто заспа олекнах сас 850лв но сам доволен без пари нищо няма

Коментар

sugarev написа:
                    колеги забравих да ви се похваля,доиде и моито време за хвалене днеска се здобих със 4 чисто нови джанти mms lola kp, и 4 нови гуми ,утре ако успея да доида на срещата ще ви ги покажа очарован сам от возията която придоби колата ми,преди сас 15 цоловите на 50 гуми пломбите ми изпадаха сега 14 цоловата жанта сас гума на 60 просто заспа олекнах сас 850лв но сам доволен без пари нищо няма
                    дай да видим снимки
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Специални благодарности днес към Dido Terziev,Airfan & Jimy мерси колеги,също и на приятеля на Дидо.А съм в същото време много разочарован от колегата kostadinov.n който ми обещава всеки път ,че ще дойде да вържим едни диоди...

Got nos?

Коментар

да вържим едни диоди...
                        Какви и къде ?Днес цял ден с това се занимавах.
                        http://karate-bg.com
                        Пътна помощ в София

Коментар

Airfan написа:
                          sasho_izgrev написа:
                          PB 5976 BC написа:
                          кеф ти 6/100 градско
                          6 градско га ми цъфнат налъмите!
                          еми то е пролет трябва да ти цъфнат

Коментар

kostadinov.n написа:
                            sasho_izgrev написа:
                            PB 5976 BC написа:
                            кеф ти 6/100 градско
                            Ако искаш сипваш 6 л. нафта качваме се и обиколки из града да видиш как си ги измислям тея разходи

Коментар

sasho_izgrev написа:
                              Airfan написа:
                              sasho_izgrev написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              кеф ти 6/100 градско
                              6 градско га ми цъфнат налъмите!
                              еми то е пролет трябва да ти цъфнат
                              а бе те вече са вързали даже...Специални благодарности към колегата sUkI!Евала малък супер яко беше!
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sasho_izgrev написа:
                                kostadinov.n написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                PB 5976 BC написа:
                                кеф ти 6/100 градско
                                Ако искаш сипваш 6 л. нафта качваме се и обиколки из града да видиш как си ги измислям тея разходи
                                Ти как си засичаш разхода, градски - пълно - пълно или лампа-лампа (за резерва)?

Коментар

Working...
                                X