Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Rusnaka написа:
    Абе някои знае ли кога ще се стапя снега?
    тия дни ама не се знае кога
    fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
    ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

kostadinov.n написа:
      sUkI написа:
      Днес си взех подлакътника от тапицер,ето резултатаПреди:http://img130.imageshack.us/i/p08031...310235601.jpg/
      Станало е много хубаво, да ти е честито. А кожата на ръчната и скоросния лост не ги ли направи?
      Не,отказах се те са в перфектно състояние и тапицера нямаше да може възможност и отзад да ги изкара червените конци

Got nos?

Коментар

Rusnaka написа:
        Що бе колега?Гуми ли нямаш? Казват, че днес утре щял да се стопи ама в неделя пак ще вали.

Коментар

Колеги имам нужда от малко помощ. Има ли някой с Ламбда контрол Tartarini TEC99 Дават ми един на изгодна цена но трябва да разбера дали работи. Т.е. да го сложа на някоя кола която има такъв и да се види дали работи.От Пловдив съм.Почерпката от мен.
          http://karate-bg.com
          Пътна помощ в София

Коментар

Съжалявам с обикновенна газова без контрол и емулатор съм... Този който ти я предлага да няма излишен ТАП за продаване?
            with SGNote & HTC Wildfire 8G
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

колеги купувае си лятни гуми Америка и зимата няма закъсване ама са скъпички
              DJIMOKAS

Коментар

За съжаление моята мареа е вече седмица в бокса гърмът ми колектори на поразия ама тоя път ще сложа 5-6 клапи и дано стане ако някои има какво да ме посъветва освен да сложа метални ще ми е от полза мерси
                DJIMOKAS

Коментар

KOMBITUU написа:
                  За съжаление моята мареа е вече седмица в бокса гърмът ми колектори на поразия ама тоя път ще сложа 5-6 клапи и дано стане ако някои има какво да ме посъветва освен да сложа метални ще ми е от полза мерси
                  Продай я и си купил дизел.

Коментар

Airfan написа:
                    KOMBITUU написа:
                    Отдавна съм му казал! п.п Джими,нещо не ти е наред сместа на газ за да се получават детонаций!Закарай я на газаджия!
                    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Много ти е бедна сместа и за това гърми.За ТАП ще питам.
                      http://karate-bg.com
                      Пътна помощ в София

Коментар

kostadinov.n написа:
                        Rusnaka написа:
                        Що бе колега?Гуми ли нямаш? Казват, че днес утре щял да се стопи ама в неделя пак ще вали.
                        Имам гуми ама много ми стопира работата този сняг и почвам много да се дразня. все пак е март месец пък гледаи какво става то по студено от Февруари.
                        Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                        Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

Funakoshi написа:
                          Много ти е бедна сместа и за това гърми.За ТАП ще питам.
                          Може и някой клапан да не затваря добре.

Коментар

Rusnaka написа:
                            kostadinov.n написа:
                            Rusnaka написа:
                            Имам гуми ама много ми стопира работата този сняг и почвам много да се дразня. все пак е март месец пък гледаи какво става то по студено от Февруари.
                            Даваите да въртим докато можем, че като се стопи снега и сложа летните гуми бърнаут-а става доста по труден но поне ще е по стабилна количката...
                            with SGNote & HTC Wildfire 8G
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

J T D написа:
                              Airfan написа:
                              KOMBITUU написа:
                              Отдавна съм му казал! п.п Джими,нещо не ти е наред сместа на газ за да се получават детонаций!Закарай я на газаджия!
                              Глупости....Всичко идва от там че си иска газов инжекцион на пластмасови колектори и тва е
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                                J T D написа:
                                Airfan написа:
                                KOMBITUU написа:
                                Глупости....Всичко идва от там че си иска газов инжекцион на пластмасови колектори и тва е
                                И Аз така мисля че на пластмасовите колектори е задължително инжекцион!!!
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X