Rusnaka написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kostadinov.n написа:sUkI написа:Днес си взех подлакътника от тапицер,ето резултатаПреди:http://img130.imageshack.us/i/p08031...310235601.jpg/
Got nos?
Коментар
-
Airfan написа:KOMBITUU написа:За съжаление моята мареа е вече седмица в бокса гърмът ми колектори на поразия ама тоя път ще сложа 5-6 клапи и дано стане ако някои има какво да ме посъветва освен да сложа метални ще ми е от полза мерсиФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
kostadinov.n написа:Rusnaka написа:Абе някои знае ли кога ще се стапя снега?Не е важно какво говорят зад гърба ти.
Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.
Коментар
-
Rusnaka написа:kostadinov.n написа:Rusnaka написа:Абе някои знае ли кога ще се стапя снега?with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
J T D написа:Airfan написа:KOMBITUU написа:За съжаление моята мареа е вече седмица в бокса гърмът ми колектори на поразия ама тоя път ще сложа 5-6 клапи и дано стане ако някои има какво да ме посъветва освен да сложа метални ще ми е от полза мерсиFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:J T D написа:Airfan написа:KOMBITUU написа:За съжаление моята мареа е вече седмица в бокса гърмът ми колектори на поразия ама тоя път ще сложа 5-6 клапи и дано стане ако някои има какво да ме посъветва освен да сложа метални ще ми е от полза мерсиFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар