Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

darkcat2005 написа:
    Моя Бравок е окопиран от снега и изобщо несъм пробвал да го отрина днес. След като миналия ден сменях десен носач а пътищата ни са заледени на бабунки неща да го троша наново. Да не говорим колко ПТП-та видях от Асеновград до Лайпцик в Пловдив Тея хора по работа ли ходят или Кармагедон играят... Брони, калници, Задни и странични стъкла, врати, даже и верижни си спретват за повече точки! Кой да обвинявам общините или шофьорите В тази мисъл имаше 1 виц: 2ма автомонтьори си говорили, единия казва: Виж колега вали сняг! А другия отговаря: Не колега валят пари Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
    колега всичката работа е като пътищата, осеяна с дупки...
    Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
    Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
    Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
    Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

И аз оставих кората под двигателя на един непочистен паркинг. Правих се на танк ама не стана...........В тази връзка дайте някоя морга от където да си купя кора. Сайта на автокори го знам обаче има доста противоречиви мнения за качеството им.мерси предварително
      Fiat Bravo 1.9JTD 1999

Коментар

Защо не минеш през пластмасова заварка ?

Got nos?

Коментар

sUki кога може да свалим една от твоите задни гуми да огледам малко спирачките, че изникнаха 1-2 неизвестни?

Коментар

Airfan написа:
            sUki кога може да свалим една от твоите задни гуми да огледам малко спирачките, че изникнаха 1-2 неизвестни?
            Колата ми е в крумово в гаража в момента,там има и канал.Утре може по обед да отидем,защото вечерта съм на тренировка.

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
              Airfan написа:
              Колата ми е в крумово в гаража в момента,там има и канал.Утре може по обед да отидем,защото вечерта съм на тренировка.
              През работни дни съм на бачкане и мога след 18 часа. В събота ще ходя до Ямбол и на връщане след обед може да мина или в неделя. Кога ти е най-удобно?

Коментар

Airfan написа:
                sUkI написа:
                Airfan написа:
                През работни дни съм на бачкане и мога след 18 часа. В събота ще ходя до Ямбол и на връщане след обед може да мина или в неделя. Кога ти е най-удобно?
                И в двата дни ми е удобно няма проблем

Got nos?

Коментар

kassavetov написа:
                  И аз оставих кората под двигателя на един непочистен паркинг. Правих се на танк ама не стана...........В тази връзка дайте някоя морга от където да си купя кора. Сайта на автокори го знам обаче има доста противоречиви мнения за качеството им.мерси предварително
                  На Коматевско шосе има морга за италианки и цените им са сносни.Намира се от ляво на 700-800 метра след последния светофар (като караш към Коматево).Вратите на моргата са голями, влизаш в двор който е под нивото на пътя. Надявам се, че ще я намериш.

Коментар

м

ето телефон на въпроснана морга за италиански автомобили 0887276032. собствиника е много точен аз съм купил доста неща от него.
                    тел.0897943620

Коментар

Ако имате път и към Асеновград на входа има 2 морги, от едната взех броня, калник, фар ипреден капак с решетка за 250лв отделно алуминиевата лапа при скоросната кутия и какви ли не дреболиики. Работят доста "спокоино" но са коректни а цените атрактивни Не им правя реклама, пукнаха ми бронята като са я сваляли и трябваше да я лепя после.
                      with SGNote & HTC Wildfire 8G
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                      с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

тази кола ще ме побърка миналата седмица е разбиха,в събота ме бласнаха,днеска се скъса пистовия ремък и ролкота за смяна

Коментар

sasho_izgrev написа:
                          тази кола ще ме побърка миналата седмица е разбиха,в събота ме бласнаха,днеска се скъса пистовия ремък и ролкота за смяна
                          е тва е да имаш фиат нали?
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Днес си взех подлакътника от тапицер,ето резултатаПреди:http://img130.imageshack.us/i/p08031...310235601.jpg/

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                              Днес си взех подлакътника от тапицер,ето резултатаПреди:http://img130.imageshack.us/i/p08031...310235601.jpg/
                              Станало е много хубаво, да ти е честито. А кожата на ръчната и скоросния лост не ги ли направи?

Коментар

Абе някои знае ли кога ще се стапя снега?
                                Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                                Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

Working...
                                X