Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Караванката е УНИКАЛНА!
    Благодаря Съби,жалко че не е Италиянка щях да идвам с нея на срещите ПП Дайте да се преброим за утре,колко ще сме а ...

Коментар

аз пък на пук на сички да са оплача че преди малко един не спря на знак стоп и стана белята

Коментар

didoterziev написа:
        sUkI написа:
        Караванката е УНИКАЛНА!
        Благодаря СУКи,жалко че не е Италиянка щях да идвам с нея на срещите ПП Дайте да се преброим за утре,колко ще сме а ...
        нещо си обаркал имената....утре кафето е от тебе! аз ще гледам да съм налиния.Саше сори за случката.... лоша работа
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

sasho_izgrev написа:
          аз пък на пук на сички да са оплача че преди малко един не спря на знак стоп и стана белята
          Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 сакън Сашо, удара силен ли беше.ПП- Суки, ще ти купувам риза брато,за преименуването

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Айде и аз да се похваля с новите ми джантички
            Честито за джантите! И други им се облизваха, но ти ги взе. Дисковете ги взех от едно магазинче зад сервиза за ремонт на спирачни системи на бул. Пещерско шосе до ТЕТ-а. Ив-ко май се казва фирмата. Взех ги за по 50.40 лв единия. Има ги и в Манимпекс до Папараци, но незнам на каква цена. Чудя се какви меки и надеждни накладки да взема. Някакви идеи?@sUki - много яки джанти.

Коментар

Бреййй ми то много колеги се събрали да черпят !
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

sasho_izgrev написа:
                кофти колега.ако имаш нужда от помощ свиркаи
                fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
                ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

misira80 написа:
                  sasho_izgrev написа:
                  кофти колега.ако имаш нужда от помощ свиркаи
                  ами ще видя какво ще стане в понеделник със застрахователите накъде ще я подхващам

Коментар

Tqnkata написа:
                    sUkI написа:
                    sasho_izgrev написа:
                    Racer GT написа:
                    Tqnkata написа:
                    sUkI написа:
                    20v VIS двигател
                    гордееш ли се като гледаш? :P
                    кво говориш душевен оргазъм е получил...
                    какво го нападнахте човека
                    Карат им се бързи колички
                    еее нали си имаме Нийд Фор Спийд на компУтЯра и си плякаме бързи коли
                    нали Тянка като си нямаме зверове да караме, ще караме на NFS-то
                    Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                    Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                    Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                    Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

Колеги днеска кво ще правиме, ще се събираме ли или няма да се събираме. Ако ще ходиме да е малко по сериозно от миналата седмица.
                      Не е важно какво говорят зад гърба ти.
                      Важно е когато се обърнеш...... всички да мълчат.

Коментар

аз съм там сас една фр сас едно гранде пунто оранжев пастел 1,9 жтд 130 коня доста рядко срещано в БГ може и една натокана ланча да доиде НПЕ

Коментар

+1. Много отсъствия имам напоследък... Та днес ще дойда.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

да не сте взели заплати в петък всичките бе??? Всеки е накичил няква шУкУрия
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

sugarev написа:
                              аз съм там сас една фр сас едно гранде пунто оранжев пастел 1,9 жтд 130 коня доста рядко срещано в БГ може и една натокана ланча да доиде НПЕ
                              е то пунтото не е сток бе,нема да лъжеш в конете... и аз мисля да се вясна...
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

пунтото си е сток мултижет спорт се води

Коментар

Working...
                                X