sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колеги обращам се кам всички днеска си продадох жантите и ся сам в много кофти положение докато си купя други което ще е другата седмца ми трябват тенекиени жанти или ляти сас гуми 14 или 15 цола ако са 15 цола да са макс на 55 височина ако са 14 няма проблем на 65 70 трябват ми поради факта че в сабота трябва да патувам за стара загора тва мие проблема обещавам да ги паза като оцхите си просто зора ми е много голям а няма кои да ми помогне ако ще да са 2 по 2 различни важното е един комплект да сабера 4х98 трябва да са ако някои може да ми помогне а ме няма в форума тела ми е 0897823809 може и на скаипawer_pauna ще сам много благодарен
Коментар
-
Tqnkata написа:sUkI написа:20v VIS двигателFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
sugarev написа:колеги обращам се кам всички днеска си продадох жантите и ся сам в много кофти положение докато си купя други което ще е другата седмца ми трябват тенекиени жанти или ляти сас гуми 14 или 15 цола ако са 15 цола да са макс на 55 височина ако са 14 няма проблем на 65 70 трябват ми поради факта че в сабота трябва да патувам за стара загора тва мие проблема обещавам да ги паза като оцхите си просто зора ми е много голям а няма кои да ми помогне ако ще да са 2 по 2 различни важното е един комплект да сабера 4х98 трябва да са ако някои може да ми помогне а ме няма в форума тела ми е 0897823809 може и на скаипawer_pauna ще сам много благодаренFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар