ChosenOne написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mitaka_87 написа:ей много пиете бре момчета :DFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Funakoshi написа:Чак пък различен - просто ще добавим Пловдивwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Mitaka_87 написа:ей много пиете бре момчета :DFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
darkcat2005 написа:Funakoshi написа:Чак пък различен - просто ще добавим Пловдив
Коментар
-
колеги да ви разправям одеви с жината се прибираме и спирам на мебелна каща и отивам кам мараша и някво "BMW" компакт ама от новите 99+ спира до мен ама на спирачки и форсира ли форсира кочината и аз със сеата служебния викам на мойта ша го борим тоя и тя се смей и вика незнам и трагваме и газ до ламарина между колите предимно таксита и спирам пред мойта и тоя спира до мен обачи през цялото време кара зад мен неможи ме мине и ми вика аве пич тая "ибиза" да не е 150 коня и аз не що и тоя ми щото това е 140 коня и аз се измях и му викам пич пребири се у вас и пии една вода това е 75 коня и е на газ и тоя вика базикаш се и аз ако искаш ти дигна капака и тоя добре и като видя остана без думи и му викам "не е от колата пич" хихихиих и тоя се качи и запали гумите на бмв-то :D :Dkara fiat bravo na maslooooo
Коментар
-
sUkI написа:ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ БОРИЛИ СЕ И ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ КОЛЕГИ!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар