Абсолютно - паркинга на един хипермаркет не е място за влизане с врати и за срещи от този род. Не мисля, че е свръх задължително да сме на едно място с ланча и алфа, защото ставаме доста хора и ще става все по-трудно спирането на едно място. Може да се говори с управителя на Занзибар да ни резервира 10-20 места заведението в 15 часа всяка неделя, примерно. Там има място за паркиране за всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:Абсолютно - паркинга на един хипермаркет не е място за влизане с врати и за срещи от този род. Не мисля, че е свръх задължително да сме на едно място с ланча и алфа, защото ставаме доста хора и ще става все по-трудно спирането на едно място. Може да се говори с уприавителя на Занзибар да ни резервира 10-20 места заведението в 15 часа всяка неделя, примерно. Там има място за паркиране за всички.
Коментар
-
А аз предлагам,да не сменямае утвърденото ни място с години Ще се разстопи снега и пак ще има място да се паркига не се притеснявайте!Ако не вярвате ще ви пратя снимки архив от миналата година , колко много коли имаше и имаше място да се паркира за всички!Ние отиваме на среща не на състезание...
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:А аз предлагам,да не сменямае утвърденото ни място с години Ще се разстопи снега и пак ще има място да се паркига не се притеснявайте!Ако не вярвате ще ви пратя снимки архив от миналата година , колко много коли имаше и имаше място да се паркира за всички!Ние отиваме на среща не на състезание...
Коментар
-
Airfan написа:sUkI написа:А аз предлагам,да не сменямае утвърденото ни място с години Ще се разстопи снега и пак ще има място да се паркига не се притеснявайте!Ако не вярвате ще ви пратя снимки архив от миналата година , колко много коли имаше и имаше място да се паркира за всички!Ние отиваме на среща не на състезание...
Got nos?
Коментар
-
Няма смисъл да сменяме мястото на срещите тъи като е всеизвестно че там се правят Итал сбирки...и както и аз така и други хора бяха чули за мястото още преди да се регистрират в форума.Нека не го сменяме,зимата просто ще ходим някъде на кафе-да не мръзнем вън на студено.Кафета колко искаш...само че сме доста хора и всеки има някви претенции.За мен няма никво значение къде сме стига да се съберем да се видим,да си поговорим за колите с колегите...Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
misira80 написа:колеги ако искате да мога да говоря с собственика на занзибара в неделя да се сабираме там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар