Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абсолютно - паркинга на един хипермаркет не е място за влизане с врати и за срещи от този род. Не мисля, че е свръх задължително да сме на едно място с ланча и алфа, защото ставаме доста хора и ще става все по-трудно спирането на едно място. Може да се говори с управителя на Занзибар да ни резервира 10-20 места заведението в 15 часа всяка неделя, примерно. Там има място за паркиране за всички.

Коментар

Airfan написа:
      Абсолютно - паркинга на един хипермаркет не е място за влизане с врати и за срещи от този род. Не мисля, че е свръх задължително да сме на едно място с ланча и алфа, защото ставаме доста хора и ще става все по-трудно спирането на едно място. Може да се говори с уприавителя на Занзибар да ни резервира 10-20 места заведението в 15 часа всяка неделя, примерно. Там има място за паркиране за всички.
      Абсолютно съм съгласен с теб колега, и мисля, че алтернативата на Занзибар е да намерим ресторантче с хубав паркинг и добри цени, в Неделя в 15.30 няма много клиенти и всеки управител би ни приел с желание !

Коментар

аз пък предлагам да съберем по 200лв и да направим фиат кафе :D
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

А аз предлагам,да не сменямае утвърденото ни място с години Ще се разстопи снега и пак ще има място да се паркига не се притеснявайте!Ако не вярвате ще ви пратя снимки архив от миналата година , колко много коли имаше и имаше място да се паркира за всички!Ние отиваме на среща не на състезание...

Got nos?

Коментар

има едно омв на околовръсното що не се сабираме там .
            fiat bravo 1.6 16v 103 продадено бившо
            ровър 600 сди 2.0 115кончета бивш вече

Коментар

sUkI написа:
              А аз предлагам,да не сменямае утвърденото ни място с години Ще се разстопи снега и пак ще има място да се паркига не се притеснявайте!Ако не вярвате ще ви пратя снимки архив от миналата година , колко много коли имаше и имаше място да се паркира за всички!Ние отиваме на среща не на състезание...
              Ние да, но гледаш, че има разни и като на състезание. Въпрос на време е да стане кофти инцидент. Една-две ръчни бива, но знаеш, че лятото по едно време се прекаляваше.

Коментар

Airfan написа:
                sUkI написа:
                Ние да, но гледаш, че има разни и като на състезание. Въпрос на време е да стане кофти инцидент. Една-две ръчни бива, но знаеш, че лятото по едно време се прекаляваше.
                Еми ще си качваме освен горе колите,няма да паркираме на пътя и ще гледаме какво се случва...

Got nos?

Коментар

Няма смисъл да сменяме мястото на срещите тъи като е всеизвестно че там се правят Итал сбирки...и както и аз така и други хора бяха чули за мястото още преди да се регистрират в форума.Нека не го сменяме,зимата просто ще ходим някъде на кафе-да не мръзнем вън на студено.Кафета колко искаш...само че сме доста хора и всеки има някви претенции.За мен няма никво значение къде сме стига да се съберем да се видим,да си поговорим за колите с колегите...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

вярно е че всеки постояно е на тръни.много хора спряха да идват заради това.

Коментар

Май тва което правим сега е най-добре, вижте колко хора се събираме!Пък и всички са доволни,хем сме на старото място,и колона праим,а сме и на топло.Дето се вика вълкът сит-агнето цяло !

Коментар

Ок, съгласен съм. Там си оставаме.

Коментар

Браво, Жоре! Много хубави клипове!
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

И аз съм за същото място - само кръчме да си намерим
                            http://karate-bg.com
                            Пътна помощ в София

Коментар

колеги ако искате да мога да говоря с собственика на занзибара в неделя да се сабираме там

Коментар

misira80 написа:
                                колеги ако искате да мога да говоря с собственика на занзибара в неделя да се сабираме там
                                Добре ще е да знаем все пак каква е възможността за Занзибар, а и не е много по далеч от ШЕЛ-а, пък си е и най-подходящото кафе за нас, като решавахме в кое кафене да се събираме обра гласовете.

Коментар

Working...
                                X