Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оферта за кафе мога и аз да дамресторант Мегдана - там работяhttp://www.megdana-bg.com/
    http://karate-bg.com
    Пътна помощ в София

Коментар

Кажете някъв гумаджия дет продава гуми втора ръка че нямам никви (и засега съм в бокса) да му се незнае иначе щях да мина и аз ....
      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Оф и аз днес се изтапаних с летните В тракия срещу Детски свят в пресечкатаи пак първата в ляво - после ще видиш подземния паркингтръгваш надолу и ще го видишИма много голям избор - накарай го да рови докато си харесаш75лв за 2бр. с монтаж
        Пътна помощ в София

Коментар

Airfan написа:
          Tqnkata написа:
          Airfan написа:
          само 7 снимки ли направи?
          Толкоз батка, валеше сняг, а техниката не ми е от най-евтините, пък и заплатата ми не е от най-високите и ми стана студено. Другия път повече и с по-чисти коли.Клипове има, но по-късно. Сега нямам време да ги качвам.
          Питаш ли ме днеска,снимам аз,те ме целят с снежни топки.Изтръпнах за фотоапарата.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Funakoshi написа:
            Оф и аз днес се изтапаних с летните В тракия срещу Детски свят в пресечкатаи пак първата в ляво - после ще видиш подземния паркингтръгваш надолу и ще го видишИма много голям избор - накарай го да рови докато си харесаш75лв за 2бр. с монтаж
            Инко е собственика и го познавам добре.

Коментар

А как стои въпроса с паркирането?
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

А как стои въпроса с паркирането?
                Къде ?
                Пътна помощ в София

Коментар

dobrujanetza написа:
                  Mitaka_87 написа:
                  здравейте колеги!!! мен много ме е яд че днес не можах да дойда на среща но пътувах за Сопот и нямаше как, пък и свърших работа в 4 другата неделя пак се очертава да не мога да дойда че с тая тъпа работа....елате вие някой път в Дримс
                  А голям паркинг има ли
                  виж ся паркирането е проблем, защото на центъра място за паркиране няма особенно много, освен ако на кино орфей няма място :D
                  Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                  Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                  Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                  Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

При Шарманта има, така че е по-удобно, смятам.

Коментар

Funakoshi написа:
                      Оферта за кафе мога и аз да дамресторант Мегдана - там работяhttp://www.megdana-bg.com/
                      колега голяма скъпотия при вас банкета на фирмата тая година беше там Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Коментар

Racer GT написа:
                        Tqnkata написа:
                        имаме си стикери по стъклата на колите с които се различаваме
                        имаме и друго....
                        Е те тва е приказка.Наскоро гледах тези снимки и се накефих на макс.Дано скоро пак си заформим няква такава дивотия.И между другото и вашата среща тази седмица е станала много добре.Аре да си направим няква такава на Бачково примерно да има шоу и колона от италианки.Има там и място за паркинг и не е мн.далеч.Само предложение.Ако успеем да се организираме ще е супер. :D
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги мога да ви намера изгодно гуми зимни лятни. Предимно 13-14 цола почти перфекни гуми някой са с протекторчетата още от страни по 25-30-35 лв бройката. Момчето е от моето село и ходи спецялно до германия с бус и вкарва само гуми. Аз от него си взимам гуми на срещата ще ви покажа моя грайфер като чисто нова е гумата самоче е втора ръка,’
                          www.puntopower.com
                          FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

колега голяма скъпотия при вас банкета на фирмата тая година беше там
                            Какво да се прави такъв е живота - шефа определя парата.Но ще е добре да имаме някое заведение кадето да ходим (бира мезенце - свинско винско)че на шела вчера беше ужас.
                            Пътна помощ в София

Коментар

Здравейте колеги.Преди доста време някъде из форума бях намерил един линк с всички фабрични данни за браво/а (размер гуми,акомулатор и т.н.) Дали някой може да ми го даде защото аз го изгубих???

Коментар

kostadinov.n написа:
                                Здравейте колеги.Преди доста време някъде из форума бях намерил един линк с всички фабрични данни за браво/а (размер гуми,акомулатор и т.н.) Дали някой може да ми го даде защото аз го изгубих???
                                имам го на .пдф файл на моя комп пиши ми утре на скайп ще ти го пратя
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X