Кво стана колеги???Ходихте ли на ново място или си останахте на старото?Споделете малко,че ние не можахме да се наканим засега да дойдем.
Ходихме ама неможахме се съберем и се наложи да смениме няколко места след което бяхме на една бензиностанзия(Шел-а на Пещерско шосе)Имаше къдe да седнем поне :D че се бехме събрали доста хора тоя път.Побръмчахме малко из градооо.... Снимков матр’ял нема ли нещо бре?
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Колега Racer GT място се намира важното е да се събираме толкова много коли, като днес.Аз предлагам другия път да сме в Занзибар, аз ще отида предварително да уредя местата.Другото място, за да сме сигурни че ще има място за всички е Новото Метро
Колега Racer GT място се намира важното е да се събираме толкова много коли, като днес.Аз предлагам другия път да сме в Занзибар, аз ще отида предварително да уредя местата.Другото място, за да сме сигурни че ще има място за всички е Новото Метро
Дам тря да измислим нещо...Нема да е лошо да знаем че като идем ще има къде да седнем... Колега ти с кво беше неска бе....пишеш по форума апък не се сещам нещо...
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!
Kолега,чакам те още сега.Като си много отворен само не искам да ми мрънкаш ,че неможеш да тръгнеш до 3та в това мокро време.Чакам те да звъннеш като си много бърз 0897 82 32 42!
А сега си е*а мамата... Колега didoterziev мисля че се сещам.. другия път ще се запознаем лично.
Коментар