А на Ескалибур не става ли? Отстрани има достатъчно голям пркинг.
Май ще е най-добре да направим по една среща на 5-те най-предпочитани места и тогава да решим а ...
Дам може да гласуваме ако искате... Не че ще се събираме 100 човека де....та тря да има и паркинги големи и тн.5-6 коли ще сме най-много....Но както кажете претенции нямам...стига да се събереме да се видим.
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Според мен на Занзибар е перфектно, дори днес си мислих да го предложа - места и за спиране има и за кафе има, на Ескалибур е натъпкано и има много движение.
И в кафето на новото Метро става, пък и паркинг колкото си искаш!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Колеги,докато се разберете,зимата отлетя.Извинения и поздрави.Отдавна не съм Ви притеснявал.Как сте???
Горе долу добре!Да вземете Заралий да отскочите до ПЛД ли?
Да така ще е перфектно, могат да дойдат на "новото ни място", а ние ще им върнем гостито в най скоро време!А впрочем новото Пловдивско Метро не е лоша идея, ама ако трябва да гласуваме аз съм за ЗиНЗИБАРне забравяйте, че Алфа,Фиат,Ланча представителя за Пловдив е там, и от този факт мястото има и сантиментална стойност
Колеги май тука е мястото някой да отвори пост за гласуване и до Неделя да сме избрали място, а ако дойдат и Заралий направо ще викна и поп да го осветим
Да това е покана, и за да не съм голословен добавям, и по едно пиене от мен за всички от Зарата които дойдат в Неделя в Пловдив .А дори и до тогава да не сме решили къде, на място можем да решим, но предложението за гласуване остава само да има кой да отвори тема.
Коментар