Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fanatiliano написа:
    Колеги защо зимните збирки не помислим да ги правим някаде на някоя бензиностанция на топло ?Да измислим нещо за топъл вариянт
    тва от кога съм го казал и винаги никой не се замисля на сериозно
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
      fanatiliano написа:
      Колеги защо зимните збирки не помислим да ги правим някаде на някоя бензиностанция на топло ?Да измислим нещо за топъл вариянт
      И аз много пъти съм мислил да пусна едно такова предложение но знам, че няма да се вземе на сериозно.Ако има еносиазци за такава среща нека другата неделя да се пробваме да се съберем някаде?????

Коментар

kostadinov.n написа:
        Tqnkata написа:
        fanatiliano написа:
        И аз много пъти съм мислил да пусна едно такова предложение но знам, че няма да се вземе на сериозно.Ако има еносиазци за такава среща нека другата неделя да се пробваме да се съберем някаде?????
        Ако се съберете някъде на топло и аз ще си помисля да доида....
        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ако е на някоя бензиностанция или кафене ме пишете и мене, даже за по интересно може да се събираме на старото място и от там, заедно да ходим в кафето.

Коментар

абе колеги от пловдив на някои не му ли се кара пунто гт искам да си взема браво тд100 или жтд105.има ли някои за бартер.може да ми званите на 0883453968
            караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

Мисля,че така ще е по-добре,в някоя бензиностанция!
              ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                Мисля,че така ще е по-добре,в някоя бензиностанция!
                ами хайде организирайте се вече.Тоя студ направо ми разказва игрицата...тая сутрин е -18 дано да запаля..
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

didoterziev написа:
                  Ако е на някоя бензиностанция или кафене ме пишете и мене, даже за по интересно може да се събираме на старото място и от там, заедно да ходим в кафето.
                  Аааааа е те тва е приказка сега....
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Според мен в бензиностанция е несериозно малко, по-добре е в някое заведение, но не твърде посещавано, за да има винаги достатъчно места.

Коментар

Airfan написа:
                      Според мен в бензиностанция е несериозно малко, по-добре е в някое заведение, но не твърде посещавано, за да има винаги достатъчно места.
                      Колега при полужение, че вече се събираме най-много 9-10 коли мисля, че бензиностанцията не е лошо решение. Шел-а на прелеза на Пещерско шосе мисля, че е подходяща бензиностанция защоти има доста места за паркиране (но нямам спомени има ли кафе вътре?), също и метан станцията срещу Ескалибур не е лошо място.

Коментар

kostadinov.n написа:
                        Airfan написа:
                        Колега при полужение, че вече се събираме най-много 9-10 коли мисля, че бензиностанцията не е лошо решение. Шел-а на прелеза на Пещерско шосе мисля, че е подходяща бензиностанция защоти има доста места за паркиране (но нямам спомени има ли кафе вътре?), също и метан станцията срещу Ескалибур не е лошо място.
                        На Шел-а до прелеза има кафене, а на метанстанцията срещу екскалибур аз не мога да идвам, тъй като съм работил за собственика й (още когато беше автосалон) преди доста години и не се разделихме с добро тогава.

Коментар

здравейте колеги, може и аз да се присъединя на някоя среща някой път стига да не съм на работа или лекции
                          Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.
                          Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.
                          Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ.
                          Жената откри ПАРИТЕ И Е*А МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!

Коментар

kostadinov.n написа:
                            Airfan написа:
                            А може би точно затова колите са само 9-10 или казано в прав текст , когато почнем да се събираме пред стадиона и от там да ходим някъде интереса към срещите ще се увеличи и те самите ще станат по интересни и тогава ще трябва и повече парко места IdeaЗатова аз предпочитам да е кафене. А като е среща на Италианки май най-подходящото кафене в неделя е - ЗИНЗИБАР,защото е до Динекспрес. Wink

Коментар

А на Ескалибур не става ли? Отстрани има достатъчно голям пркинг.
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                                А на Ескалибур не става ли? Отстрани има достатъчно голям пркинг.
                                Май ще е най-добре да направим по една среща на 5-те най-предпочитани места и тогава да решим а ...

Коментар

Working...
                                X