Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    staik написа:
    Днеска видях Тишо с абартовото браво :D го бузише из 6-ти септември
    хахахаха той е атракция бе... Имал си огромен късмет че си го видел...то с тоя самолет...
    Самолет ама хартиен

Got nos?

Коментар

Времето вън е перфектно.По някои от малките улички има над 2 пръста сняг

Коментар

преди малко се върнах от гребната бая коли имаше

Коментар

sUkI написа:
          Racer GT написа:
          staik написа:
          хахахаха той е атракция бе... Имал си огромен късмет че си го видел...то с тоя самолет...
          Самолет ама хартиен
          Твоя кат е PVC та кво...?
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
            sUkI написа:
            Racer GT написа:
            staik написа:
            Самолет ама хартиен
            Еми немогат да ме отвеят толкова лесно Снегът на паркинга е изринат също и на занзибар...за жалост ръчната ми е замръзнала

Got nos?

Коментар

днеска докато бях на даскало пуснаха ни в почивка и от тета веднага на стадиона са смоите фр от клас се вартяхме бая ама сварши снега и си отидохме на даскало

Коментар

sUkI написа:
                Racer GT написа:
                sUkI написа:
                Racer GT написа:
                staik написа:
                Самолет ама хартиен
                Еми немогат да ме отвеят толкова лесно Снегът на паркинга е изринат също и на занзибар...за жалост ръчната ми е замръзнала
                Еййй малки п....а нали знаете че ви приготвям кушмара. Малък нали знаеш че ще ти надупча и точковам твоете драгливо PVC самолетче. ХАХАХАХА

Коментар

Abarth_sx написа:
                  sUkI написа:
                  Racer GT написа:
                  sUkI написа:
                  Racer GT написа:
                  staik написа:
                  Самолет ама хартиен
                  Еййй малки п....а нали знаете че ви приготвям кушмара. Малък нали знаеш че ще ти надупча и точковам твоете драгливо PVC самолетче. ХАХАХАХА
                  На бас ,че няма да можеш турбинката те чака

Got nos?

Коментар

Хайде на пързалката.... на Стадион "Пловдив"!!! Аз тъгвам натам... :P
                    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
                      Хайде на пързалката.... на Стадион "Пловдив"!!! Аз тъгвам натам... :P
                      Имаше куки там...На баумакс на паркинга е айляк , на занзибар също

Got nos?

Коментар

Колеги айде утре суртин да се видим на гребната да Аз мисля да ида кам 8-9 суртинта да видя как е полужението

Коментар

Най-добрата парзалка е на Кауфланд...до сега бях там. А на стадион Пловдив видях колега с Мареа Уикенд
                          FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

има ли дрифтери?Утре ще се събираме ли?
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
                              има ли дрифтери?Утре ще се събираме ли?
                              Баце пълно е,с лопата да ги ринеш... За утре-ако е по топличкооо.... :D
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

здавеите на всички днеска отучвахме един петак и бях на даскало и кам 7и30 трагнах от нас никои не беше минавал по ватрешните улички а по булевардите в тракия малко коли бая сняг си имаше до даскало се размазах от дрифтове само рачната играеше особено на булевардите по оглемит емного смях но се разтопи по улиците и тва сланце дето с еопитва сега да пробие еба маиката на положението утре ако мога ще доида на срещата че тази вечер ще излизам и нз в кво састояние ще сам утре аиде лек и безавариен ден

Коментар

Working...
                                X