sugarev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sugarev написа:ами даи да се оговорим сас теб поне да идем такмо да се запознаем че ще ми е за 1ви патFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
пи4ове пи6е ви мом4ето с пунтото което намина да ви пита за стартера.надявам се 4е като му слойа нов стартер 6те сам редовен посетител на сре6тите в неделя.ако ме искате де.6те се радвам да се запозная с хора които са запознати с италианските бега4ки.4ао за сега а впро4ем стартера е стопен иска нов1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата.Модераторски екип на fiat-bg.orgкараи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
-
sugarev написа:да днеска стана добра среща бая коли се сабрахме искам само да питам сукито говореше за някав негов фр дето имал ксенон евтин 30 лв ли кво каза 2ра рака ше можели някои да ми даде на сукито скаипа или пак ника в форума че не му ги знам да го питам за кво става вапрос
Коментар
-
staik написа:Днеска видях Тишо с абартовото браво :D го бузише из 6-ти септемвриFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар