Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didoterziev написа:
    Е как никой не знае като коментара вече е кой ще води колоната
    За колоната е ясно, но за мястото на срещата не е ясно!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
      Колега Red Storm,извинявай за въпроса,ти ли ще водиш колоната? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      Искаш да ми оспориш лидерството ли?Внимавай,момче!!!Монитора ти е за ремонт при мен. И днеска е петък.Ще те пусна по предсъботно-неделната тарифа.Отиде ти Бравото.
      Octavia RS
      Evo 10-служебната играчка.

Коментар

emzo написа:
        J T D написа:
        Колега Red Storm,извинявай за въпроса,ти ли ще водиш колоната? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Ша води той, не го ли оставихме последно повече от 2000 оборота да не вдига
        Може ли да се намали още?На 1500об.?Така ми идва много силно.И да му махнете 1ва,3та и 5та скорост?
        Octavia RS
        Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Red Storm написа:
          J T D написа:
          Искаш да ми оспориш лидерството ли?Внимавай,момче!!!Монитора ти е за ремонт при мен. И днеска е петък.Ще те пусна по предсъботно-неделната тарифа.Отиде ти Бравото.
          ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 завиждам му на хладнокръвието на колегата JTD, При тези обстоятелства да се смее, отиде му Бравото Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Коментар

каква е уговорката за утре

Коментар

sasho_izgrev написа:
                Аз няма да мога да ходя. Другите май не са се уговаряли нищо.

Коментар

Airfan написа:
                  sasho_izgrev написа:
                  Аз няма да мога да ходя. Другите май не са се уговаряли нищо.
                  така като гледам по нагоре кво са писали маи са се уговорили ама не казват нищо

Коментар

И на мен ми мина тая мисъл и поради липса на коментар си мисля, че е възможно.В началото бяха коментари от сорта ами те в Пловдив Сириознити само двама бе, следва кой ще води колоната, а сега пълна тъмнина !!!

Коментар

така като върнах някои страници назад неможах да разбера последно кво става ше хоите ли някаде или в неделя на стадиона и тва е щотото ако сте на стадиона ще даоида и аз за 1ви пат да вида как са сафорумците

Коментар

А и да не забравя Заралий пък са "на обичайното място в обичайното време" Май в тоя случай в Майна Таун даже и "на обичайното място в обичайното време" няма да се състоиа ако все пак "на обичайното място в обичайното време" се състои ще е в последния момент и ще се чудим що сме малко...Така,че аз мисля да се подготвя за ходене до Бачково, ако има и други желаещи тръгването е в 13.00 ча са от "обичайното място"-на срещата със сребристо Стило съм.П.П Благодарности на sasho_izgrev,EMZO и другите колеги

Коментар

Като гледам се отлага за друг път, дори не знам кога се връщат Ичерци, така че Заралии - са на обичайното място, в обичайното време.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

бреи тука много нови фенове бре
                            kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

колеги - от "ичерци" не чакайте никой. Всички си биха камшика, освен може би Фихи, с който ще се чуем по-късно. Това за сериозните беше майтап, за да ви провокирам малко да се разходите. Доколкото разбирам - отпада срещата в Чирпан. Продължавам да се движа според предварителната уговорка с Емзо, за да се видим в Ст.З. в 15-00

Коментар

ще има ли нещо на стадиона вобще днеска

Коментар

Working...
                                X