didoterziev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
J T D написа:Колега Red Storm,извинявай за въпроса,ти ли ще водиш колоната? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
emzo написа:J T D написа:Колега Red Storm,извинявай за въпроса,ти ли ще водиш колоната? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:J T D написа:Колега Red Storm,извинявай за въпроса,ти ли ще водиш колоната? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
А и да не забравя Заралий пък са "на обичайното място в обичайното време" Май в тоя случай в Майна Таун даже и "на обичайното място в обичайното време" няма да се състоиа ако все пак "на обичайното място в обичайното време" се състои ще е в последния момент и ще се чудим що сме малко...Така,че аз мисля да се подготвя за ходене до Бачково, ако има и други желаещи тръгването е в 13.00 ча са от "обичайното място"-на срещата със сребристо Стило съм.П.П Благодарности на sasho_izgrev,EMZO и другите колеги
Коментар
-
колеги - от "ичерци" не чакайте никой. Всички си биха камшика, освен може би Фихи, с който ще се чуем по-късно. Това за сериозните беше майтап, за да ви провокирам малко да се разходите. Доколкото разбирам - отпада срещата в Чирпан. Продължавам да се движа според предварителната уговорка с Емзо, за да се видим в Ст.З. в 15-00
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар