Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вижте какво интересно нещо пише тук :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=594406#594406

Коментар

кво става класици
      kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Здравейте колеги, имам една малка молба към колега от Пловдив който е със Стило, днес закъсах със моето Стило близо до кв.Изгрев и когато се опитах да си издърпам колата до вкъщи се оказа че са ми я продали без навиващата се в бронята джаджа за дърпане, така че някой ако може да ми услужи за тази вечер с въпросната част ще съм му много благодарен.

Коментар

ако става от браво бих ти услужил даже и съм от изгрев

Коментар

Сигурно резбата е същата ама въпроса е да е по дълго рамотощото пробвах от Буса ама идва къса

Коментар

Днес без да искаме направихме Фиат среща на село Шипка :D 3 от пловдивските фиатчета :D ще пусна снимка като ги кача!
              Grande Punto 1.3 75 hp
              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

sasho_izgrev написа:
                Специални благодарности на колегата sasho_izgrev със Ейййй запалихме го тва Стило ве Саше

Коментар

Днес ще се събираме ли колеги? И времето е само за лафче+семки... :D
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

didoterziev написа:
                    sasho_izgrev написа:
                    Специални благодарности на колегата sasho_izgrev със Ейййй запалихме го тва Стило ве Саше
                    Много върви бахти якото Стило

Коментар

Мислих днеска да направя сефтето като се присъединя ....
                      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
                        Мислих днеска да направя сефтето като се присъединя ....
                        Ела бе...не му мисли много...
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

аа да чоплиш семки е нека де то друго кат нема ко да се праи поне семки да се чопли
                          kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

sasho_izgrev написа:
                            didoterziev написа:
                            sasho_izgrev написа:
                            Благодарство за комплимента, ако някога с нещо мога да съм полезен - звънкайПа другия път може да и надуем POWER-а на MAX да я видим кво може Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Коментар

Ето и обещаните от мен снимки на случайната ФИАТ Среща на хора от Пловдивската група http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...BPFotPQTFX.JPG
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

didoterziev написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                didoterziev написа:
                                sasho_izgrev написа:
                                Благодарство за комплимента, ако някога с нещо мога да съм полезен - звънкайПа другия път може да и надуем POWER-а на MAX да я видим кво може Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
                                някои път с удоволствие ще е тестваме

Коментар

Working...
                                X