Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А някой да знае в Пловдив каде се продават циферблати за километража (различни от оригиналните) ?
    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

А cd панел , че ще махам радиото ....
      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Колегата kostadinov.n продава такива

Got nos?

Коментар

Весело изкарване на празниците и да не фиркате много , че няма да можете да дойдете в Шарманта ..... Наздраве на всички колеги и на всички италианки ... !

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Весело изкарване на празниците и да не фиркате много , че няма да можете да дойдете в Шарманта ..... Наздраве на всички колеги и на всички италианки ... !
            Весела Коледа на Всички и от мене!Колега за идването не се притеснявай....все пак има няколко дена за изтрезняване... Фиркайте толкова,колкото Ви се фиркаааааааа!
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Весела Коледа! Дамаджани да се леят.... Само някой да не върне поръчката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Наздравеееее ,колегииии

Коментар

Честита коледа на всички.............много здраве,любов и сбъднати мечти.........наздраве!!!!!!!!
                  Фиат Браво 2.0 20V HGT

Коментар

Честита Коледа колеги,пожелавам ви много здраве ,щастие успехи и любов през новата година....лично за мен тази 2009 беше ОТВРАТ!

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                      Честита Коледа колеги,пожелавам ви много здраве ,щастие успехи и любов през новата година....лично за мен тази 2009 беше ОТВРАТ!
                      Аве Ванка (Доктор Шейна) нещо прескочи една седмица :D от коледно пожелание мина напрово на Новогодишно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Иначе и аз пожелавам весели празници на всички колеги .

Коментар

Честита коледа приятели желая всичко най-добро на вас и вашите семейства
                        FIAT Bravo Club Plovdiv
                        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Честита Коледа и от мен, пичове! Дедо ви Коледа донесе ли ви нещо?

Коментар

Весела Коледа колеги, Пловдив ми е като втори роден град
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Airfan написа:
                              Честита Коледа и от мен, пичове! Дедо ви Коледа донесе ли ви нещо?
                              аз не съм бил послушен тая година сигурно
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Весели Празници и от мен колеги бъдете здрави и щастливи пък другото по банкоматите

Коментар

Working...
                                X