Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5989 MP написа:Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....
Got nos?
Коментар
-
sUkI написа:PB 5989 MP написа:Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....
Коментар
-
PB 5989 MP написа:sUkI написа:PB 5989 MP написа:Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....
Got nos?
Коментар
-
PB 5989 MP написа:Еми много ясно ,че лала правя хахаххахахха нали малко смях трябва да стане А пък аз с моя тромав дизел за никаде не съм ..... все едно на умряло куче нож да вадиш /както каза едни колега .... хааххахха/
Got nos?
Коментар
-
[quote="didoterziev"Аз продължавам да имам предложение - правите "дръпка" със залагания,"ALFA BOXER VS FIAT BRAVO HGT" и приходите отиват за каузата на ФФБ, И Дарителската Кампания за децата!!!!!![/quote]Ако решите да не се"дърпате за спорта" а за кауза, аз участвам със залог 100лв независимо за кой! Ама евентуално, залагам на П.П. А ако реши да участва съм за колегата със Стилото
Коментар
-
sUkI написа:PB 5989 MP написа:Залагам само на сигурно .... съжалявамFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар