Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....

Коментар

тук работата отива на сериозно маи а.да не гледаме стило срещу hgt.
      jtd

Коментар

PB 5989 MP написа:
        Абе да ти кажа икономично-тромав съм .... ама това е друга тема ..... а пък нали ти самият ми каза да порасна малко и да не харча парите само за колата .... и те послушах ... сигурно затова съм станал много платежо способен ..... И аз мислех ,че ще ми кажеш някаде към 500 лв. да сложа ти ме плашеш с 50 лв. .... пффффффф ..... то за 50 лв. няма тръпка .... все едно муха ме ухапала ако падне алфата .....
        Слагай ако искаш 500 мен не ме грее,после само аванси да не зимащ

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
          PB 5989 MP написа:
          Нали не те грее ,няма смисъл да се притесняваш за мен!

Коментар

PB 5989 MP написа:
            sUkI написа:
            PB 5989 MP написа:
            Нали не те грее ,няма смисъл да се притесняваш за мен!
            Айде слагай ги и да ходим?Или пак само лала правиш?

Got nos?

Коментар

Еми много ясно ,че лала правя хахаххахахха нали малко смях трябва да стане А пък аз с моя тромав дизел за никаде не съм ..... все едно на умряло куче нож да вадиш /както каза едни колега .... хааххахха/

Коментар

PB 5989 MP написа:
                Еми много ясно ,че лала правя хахаххахахха нали малко смях трябва да стане А пък аз с моя тромав дизел за никаде не съм ..... все едно на умряло куче нож да вадиш /както каза едни колега .... хааххахха/
                Слагай пара на Алфата айде,достатъчно се излага до сега покажи,че си малко МЪЖ!

Got nos?

Коментар

Залагам само на сигурно .... съжалявам

Коментар

PB 5989 MP написа:
                    1во говориш за залагания,после ,че немога да бия алфата , а най-накрая залагаш на сигурно?Измисли едно от трите ,защото си противоречиш...все едно слушам бивши приятелки Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Got nos?

Коментар

[quote="didoterziev"Аз продължавам да имам предложение - правите "дръпка" със залагания,"ALFA BOXER VS FIAT BRAVO HGT" и приходите отиват за каузата на ФФБ, И Дарителската Кампания за децата!!!!!![/quote]Ако решите да не се"дърпате за спорта" а за кауза, аз участвам със залог 100лв независимо за кой! Ама евентуално, залагам на П.П. А ако реши да участва съм за колегата със Стилото

Коментар

щом нещеш за спорта някоя вечер се оглеждаи тогава да не ти пресвяткам (каси-далги) че може нещо да сам излезнал да се поразхода пак бавни коли на патя само задрастване прават :D :D :D :D
                        kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

sUkI написа:
                          PB 5989 MP написа:
                          1во говориш за залагания,после ,че немога да бия алфата , а най-накрая залагаш на сигурно?Измисли едно от трите ,защото си противоречиш...все едно слушам бивши приятелки Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                          важно е мохабета да става...
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

еее един ден няма да влизам във форума то станало интересно

Коментар

JTD RACER написа:
                              Кво направи с колата ?
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                JTD RACER написа:
                                Кво направи с колата ?
                                ами остана диагностика да се направи, но кога ще намера време

Коментар

Working...
                                X