Пичове не съм забравил капачките на Емо-не съм ги направил защото калъпа които взех от на Матеи капачката не ми харесва!Колегата Иван знае че на неговата капачка правих два калъпа докато ми хареса,за да мога да направя хубава капачка... и накрая я направих мисля добре.Ще помоля Иван да даде няговата за 1 ден и ще правя нов калъп,не мога да кажа кога защото работя до 6 след това е вече тъмно за да се прави нещо такова,за работа в затворено помещение и дума неможе да става...Ако някои много бърза както каза Тишо да ги направи...Доста неща съм правил за мерси,но това си е мои проблем,които е много лесно решим....жалкото е,че има случаи в които това се забравя много бързо....Живи и здрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Racer GT написа:Пичове не съм забравил капачките на Емо-не съм ги направил защото калъпа които взех от на Матеи капачката не ми харесва!Колегата Иван знае че на неговата капачка правих два калъпа докато ми хареса,за да мога да направя хубава капачка... и накрая я направих мисля добре.Ще помоля Иван да даде няговата за 1 ден и ще правя нов калъп,не мога да кажа кога защото работя до 6 след това е вече тъмно за да се прави нещо такова,за работа в затворено помещение и дума неможе да става...Ако някои много бърза както каза Тишо да ги направи...Доста неща съм правил за мерси,но това си е мои проблем,които е много лесно решим....жалкото е,че има случаи в които това се забравя много бързо....Живи и здрави!
Коментар
-
Re:
http://www.snews.bg/bg/statiya/imash...1958Вижте новите бисери в закона за движение по пътищата!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
А за точки нищо ли не пише, щото като му изцедът талона ще-неще, ще качи колата на трупчета!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Tqnkata написа:и кво ся направиха си тема за среща на Стило-тата и тука вече никой не пише.Кво стана бе?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар