Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5976 BC написа:
    Не е верно .... хахххааххах , по-лошо, като от Детска градина "Малина" ..... аахахаххха
    Едно пояснение-Детска градина "Калина-Малина"....
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Добре де съгласен съм ...

Коментар

PB 5976 BC написа:
        Колегата Tqnkata трябва да черпи .... ама нещо се ослувша, като гърмян заек пред Стефанов ден!
        теб ще те пропусна ти не заслужаваш
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
          PB 5976 BC написа:
          Колегата Tqnkata трябва да черпи .... ама нещо се ослувша, като гърмян заек пред Стефанов ден!
          ай от мен да мине няма да бъда груб и ще те викна да полеем плазмата
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Tqnkata написа:
            Tqnkata написа:
            PB 5976 BC написа:
            Само него ли бе? А уж сме колеги....
            Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
            KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Ти не важиж .... един проводник неможеш да увиеш ....

Коментар

И така, на 27 декември от 20 часа в ресторант Шармант - Пловдив, се поканват всички Фиат фенове. Поради липса на интерес куверт няма да има, всичко ще е на свободна консумация.

Коментар

Понеже съм с Браво от една седмица и съм с една камара въпроси в главата мислех да дойда на следващата среща в Пловдив , но ще изчакам до по следващата се пак ще сядаде на маса :D ... пр изкарване
                  Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Колеги кажете кои са най-евтините морги за коли (Фиат) в границите на града да отскоча днес до някоя да си потърса разни работки? Тези на Пещерско как са?Мерси предварително.

Коментар

Чувал съм че на пещерско са Кожодери... но ще ми е полезно ако кажете каде има по евтинки морги....
                      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

На пещерско има всичко, но само с пазарене.Цените не са чак толкова високи.НА коматевско има една - там е евтино.На цариградско също има след новото кръгово по посока към Пловдив, преди бензиностанцията.Най-добре във форума има доста обяви за коли на части.Звъниш, отиваш, гледаш,взимаш.Това е най-евтиният вариант според мен.Колега кажи какви части ти трябват и може да те опътим!На пещерско има всичко за Браво примерно!
                        <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                        Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Sparco написа:
                          На пещерско има всичко, но само с пазарене.Цените не са чак толкова високи.НА коматевско има една - там е евтино.На цариградско също има след новото кръгово по посока към Пловдив, преди бензиностанцията.Най-добре във форума има доста обяви за коли на части.Звъниш, отиваш, гледаш,взимаш.Това е най-евтиният вариант според мен.Колега кажи какви части ти трябват и може да те опътим!На пещерско има всичко за Браво примерно!
                          Колега търся си конзола за парно но от новите (тези след 2000г. с въртящите рештеки като тези отстрани на таблото).

Коментар

В форума най-лесно ще си намериш ...

Got nos?

Коментар

Racer GT написа:
                              Tqnkata написа:
                              Tqnkata написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              Само него ли бе? А уж сме колеги....
                              теб няма кво да те броя ти си задължителен
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

kostadinov.n написа:
                                Sparco написа:
                                Колега търся си конзола за парно но от новите (тези след 2000г. с въртящите рештеки като тези отстрани на таблото).
                                Колега щях да ти пращам снимки на моята ама ти търсиш от по-новия модел а моето табло е 97-ма.Ако все още имаш интерес ще си пишем и ще се разбереме нещо.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X