PB 5976 BC написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tqnkata написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Колегата Tqnkata трябва да черпи .... ама нещо се ослувша, като гърмян заек пред Стефанов ден!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
На пещерско има всичко, но само с пазарене.Цените не са чак толкова високи.НА коматевско има една - там е евтино.На цариградско също има след новото кръгово по посока към Пловдив, преди бензиностанцията.Най-добре във форума има доста обяви за коли на части.Звъниш, отиваш, гледаш,взимаш.Това е най-евтиният вариант според мен.Колега кажи какви части ти трябват и може да те опътим!На пещерско има всичко за Браво примерно!<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Sparco написа:На пещерско има всичко, но само с пазарене.Цените не са чак толкова високи.НА коматевско има една - там е евтино.На цариградско също има след новото кръгово по посока към Пловдив, преди бензиностанцията.Най-добре във форума има доста обяви за коли на части.Звъниш, отиваш, гледаш,взимаш.Това е най-евтиният вариант според мен.Колега кажи какви части ти трябват и може да те опътим!На пещерско има всичко за Браво примерно!
Коментар
-
Racer GT написа:Tqnkata написа:Tqnkata написа:PB 5976 BC написа:Колегата Tqnkata трябва да черпи .... ама нещо се ослувша, като гърмян заек пред Стефанов ден!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
kostadinov.n написа:Sparco написа:На пещерско има всичко, но само с пазарене.Цените не са чак толкова високи.НА коматевско има една - там е евтино.На цариградско също има след новото кръгово по посока към Пловдив, преди бензиностанцията.Най-добре във форума има доста обяви за коли на части.Звъниш, отиваш, гледаш,взимаш.Това е най-евтиният вариант според мен.Колега кажи какви части ти трябват и може да те опътим!На пещерско има всичко за Браво примерно!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар