Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5989 MP написа:
    Колега Събито нещо май изостана горе на моста!Сигурно е било от силния черен дим ..... .... утре да си измиеш колата че бая сажда беше Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Дръпка ли е имало нещо?
      FIAT Bravo Club Plovdiv
      Con Asistencia di Veloce

Коментар

колега рв 5989 мр.много бьрзо ти хареса дизела до скоро друга песен пееше. наи после ти доиде акьла честито.
        jtd

Коментар

italiano_ написа:
          колега рв 5989 мр.много бьрзо ти хареса дизела до скоро друга песен пееше. наи после ти доиде акьла честито.
          Който яхне саждата не ще и да чуе после за бИндЗин. Срещите вече по зимно часово време ли ще се провеждат?
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

16:00ч.Аз викам да почнем да събираме такса "Бензин/ГАЗ" вече не срещите ,защото само ни обгазяват с тези бензинови мотори пък и газ им служили!

Коментар

PB 5989 MP написа:
              16:00ч.Аз викам да почнем да събираме такса "Бензин/ГАЗ" вече не срещите ,защото само ни обгазяват с тези бензинови мотори пък и газ им служили!
              Правилно! Всички ЖТД-та са с катализатори и покриват норми ЕВРО-нещо си Ванка, как ще ги редим?- ЖТД газ, ЖТД бензин, ЖТД дърва и въглища? Аз утре може и да не дойда
              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

PB 5989 MP написа:
                МОЛЯ?!??!?!момчета я слезте на земята малко с тия такси ще се видим в 16:00 ако искате ме спрете в началото на полигона да искате таксата
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ръчна-крачна, не признавам .....
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Tqnkata написа:
                    PB 5989 MP написа:
                    МОЛЯ?!??!?!момчета я слезте на земята малко с тия такси ще се видим в 16:00 ако искате ме спрете в началото на полигона да искате таксата
                    то убаво ша спират,ама ко ша им даваме.... :D Видях кои какво обГЪЗява,след колегата с наи-бързото стоково стило,след него одих на 3 безконтактни измивания оти мноу сажда мноу чернилка мноу нещо.То пуши кат КамаЗ бре,ба*ти и ЕВРО нормите.... маи требе и при вас да има акция"Пушек" ли ко беше... Дръпка имаше,паднах от стилото ама на мен дебитомера ми праи парчета,турбината вие нещо и не надува както требе ,бях с 4 човека и бас каса на баир...НЕ на последно място по важност,аз незнаех че се дърпаме ама тва си е подробност....както казва един наш малък колега "Точковането си е точкованееееее!"
                    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                      Tqnkata написа:
                      PB 5989 MP написа:
                      то убаво ша спират,ама ко ша им даваме.... :D Видях кои какво обГЪЗява,след колегата с наи-бързото стоково стило,след него одих на 3 безконтактни измивания оти мноу сажда мноу чернилка мноу нещо.То пуши кат КамаЗ бре,ба*ти и ЕВРО нормите.... маи требе и при вас да има акция"Пушек" ли ко беше... Дръпка имаше,паднах от стилото ама на мен дебитомера ми праи парчета,турбината вие нещо и не надува както требе ,бях с 4 човека и бас каса на баир...НЕ на последно място по важност,аз незнаех че се дърпаме ама тва си е подробност....както казва един наш малък колега "Точковането си е точкованееееее!"
                      хахахаха много добре казано!
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Бах, акция пушек за мене означава 10 коня надолу Недейте с лошото бе
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Racer GT написа:
                          Tqnkata написа:
                          PB 5989 MP написа:
                          съединитела нещо буксува, неможа да вкараш 3-та

Коментар

Мога да предложа на някой от тук почти нов феродов диск и аксиален лагер от моята кола на много много добра цена. Вчера смених комплект всичко отново. От стария комплект стария притискател е омекнал, но другото е идеално.

Коментар

абе тея стилота много проблемни били ми казаха

Коментар

JTD RACER написа:
                                абе тея стилота много проблемни били ми казаха
                                Що уеее..??? Отваряш вратата и ти светват фаровете,умна кола знае кво да праи... ма тва се случва кат ти мине черна котка пътя...
                                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                                X