Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

PB 5989 MP написа:
    Аз викам никва да нея вършем ,че е по-лесно!
    Блазе ти- случил си на работа.На нас като за ден на майстора- бач като за три дни
    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Tqnkata написа:
      Racer GT написа:
      http://www.vbox7.com/play:e83de2bb рейсърската кола си остава такава за винаги...
      аххахаха ше се побъркам.....Иване....гледай за какво си пази толкова много време чисто новите гуми....да ги търкат под моста на ВХВП-тоМного лепи в седалката обърнете внимание шоФера като тръгва как се изпъва луда работа тия 300 магарета ти мани ми забелязахте ли постелките на седалките....умопомрачителни са
      Коментара под клипа също е много як... Бравото е попаднало на професионалист...
      Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
      KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
      Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Мястото - познатоКолата - познатаМайстора - непознатАма на 2ра превъртя гуми
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Racer GT написа:
          Tqnkata написа:
          Racer GT написа:
          http://www.vbox7.com/play:e83de2bb рейсърската кола си остава такава за винаги...
          аххахаха ше се побъркам.....Иване....гледай за какво си пази толкова много време чисто новите гуми....да ги търкат под моста на ВХВП-тоМного лепи в седалката обърнете внимание шоФера като тръгва как се изпъва луда работа тия 300 магарета ти мани ми забелязахте ли постелките на седалките....умопомрачителни са
          Коментара под клипа също е много як... Бравото е попаднало на професионалист...
          супер професионалист просто нямам думи....чесно на мен щеше да ми се свие сърчицето ако беше моято кола това
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

колеги хвърлете по едно око на тази статия, аз съм я писал http://www.snews.bg/bg/statiya/kola-...431-km-ch:1006
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Малко повече от JTD-то ..... п.п. Имам предвид ,че толкова върви!

Коментар

PB 5989 MP написа:
                Малко повече от JTD-то ..... п.п. Имам предвид ,че толкова върви!
                Tи ме разби бре! Да не би да ти е нещоповредено? Аз стоков на Марея 113 коня не се давам, той ляга 103 коня
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

103 ама на нашите двигатели се броят по 2 всеки....димек 206 ... найс а? Дайте днеска да се съберем , Емо Чолаков каза, че времето щяло да бъде хубаво
                  FIAT Bravo Club Plovdiv
                  Con Asistencia di Veloce

Коментар

Колеги възнамерявам другата събота или неделя /16 ,17/ да скокнем с един колега до Димитровград на пазара за еФтин ксенон за колата!Цената на ксенона е варираща от 45 - 50лв. /комплекта 2крушки и 2 баласта/ и за количества имало и отстъпки!Мисълта ми е такава ,ако иска някой ,може да ми поръча и да му взема!Днес който дойде на срещата ще поговорим за тази тема и който иска ще го запиша за еФтин ксенон!Тук в Пловдив комплект ксенона е 90лв. ,а за тези пари може да се вземат 2бр. от Димитровград!Колега от форума е в момента с такъв ксенон и вече година няма никакъв проблем!Който има желание може и с мен да дойде ,няма проблеми!Чакам желаещи!

Коментар

PB 5989 MP написа:
                      Колеги възнамерявам другата събота или неделя /16 ,17/ да скокнем с един колега до Димитровград на пазара за еФтин ксенон за колата!Цената на ксенона е варираща от 45 - 50лв. /комплекта 2крушки и 2 баласта/ и за количества имало и отстъпки!Мисълта ми е такава ,ако иска някой ,може да ми поръча и да му взема!Днес който дойде на срещата ще поговорим за тази тема и който иска ще го запиша за еФтин ксенон!Тук в Пловдив комплект ксенона е 90лв. ,а за тези пари може да се вземат 2бр. от Димитровград!Колега от форума е в момента с такъв ксенон и вече година няма никакъв проблем!Чакам желаещи!
                      ми ако наистина са по 50 лв аз искам един....за халогенчетата
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

1.Tqnkata - 1 к-т. H1

Коментар

Колега от форума, направо си го кажи бе - emzo
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Иване идеята за ксенона ми харесва. От 18:00 ли е още срещата?!? Или е по зимното време вече
                            with SGNote & HTC Wildfire 8G
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                            с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Да в 18:00ч е срещата!

Коментар

Сажди ще има ли среща в 18?[/b]

Коментар

Working...
                                X