Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sUkI написа:
    Аз тъкмо ставам и гледам,че няма никъв сняг :D
    Де да имаше....ае Ванка , че идва 27ми :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

И така.... в неделя на срещата да ви събера парите за 27-и, освен ако няма друг мераклия за касиер?

Коментар

Airfan написа:
        И така.... в неделя на срещата да ви събера парите за 27-и, освен ако няма друг мераклия за касиер?
        Браво бе,баш на рождения ми ден пари ще искате по колко да носим?На място неможе ли на 27?

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
          Airfan написа:
          Браво бе,баш на рождения ми ден пари ще искате по колко да носим?На място неможе ли на 27?
          да и аз предложих за свободна консумация ама колегата каза,че в тоя случей няма да има внасяне на алкохол отвън...така че сме леко пред дилема
          FIAT Bravo Club Plovdiv
          Con Asistencia di Veloce

Коментар

И кво?Аз как на 27 ще дойда с 1 чантичка с 1 бутилка и ще я сложа на масата?Незнам за вас,но аз бих умрял от срам,като някъв клошар едва ли не...

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
              И кво?Аз как на 27 ще дойда с 1 чантичка с 1 бутилка и ще я сложа на масата?Незнам за вас,но аз бих умрял от срам,като някъв клошар едва ли не...
              Още не съм говорил с Марин, но днес ще го направя, за да уточним дали ще е с куверт или просто с капаро, което после да ни се приспадне от сметката. Той предложи да си направим куверт, защото алкохолът бил скъп там.

Коментар

Еееееееееее какво е това врема??? Неможе два пръста сняг на натрупа!

Коментар

аз отпадам поради финансови причини
                  Grande Punto 1.3 75 hp
                  Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

няма дрифтинг...
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз съм все още с лчтни така цхе дрифт ще има само да се саберем днеска....
                      FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Аз вече имах за този сезон проблеми с господата полицаи, точно заради това .... дрифта ... Снощи пред нас на паветата доста стабилно наваля ,щом започна да се сучи задницата.И реших да си пробвам ръчната ,която според някой колеги (сега да не вземат да ми се обидят), че като си с дискове отзад няма да имаш хубава ръчна ... напротив.И излизам назад от моята пресечка и гледам , че зад мен има кола но немога да позная ,че е патрулка .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и започвам да си правя дриф ... а патрулката зад мен и ми гледа изпълннието ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 !И както вече влизам на колелото до нас с вратите и поедно време гледам на задното огледало същата кола ... с пуснати буркани сирени и премигване с дългите да отбия вдясно ... атака е ся си е*а мамата ... филм Но колегите полицаи се оказаха много точни ,само ми провериха документите и се отървах само с предупреждение!!!Затова ако искате да правим малко дрифт точното място е горе на Хижа Здравец, предлагам да се съберем и да отидем горе на широко да правим колкото искаме дрифт.Аз свършвам работа днес в 16:00ч. ако е възможно да ме изчакате да дойда на срещата и да решим кво ще правим.Ще дойда за около 6-7 мин.Желаещи за ДРИФТ ....

Коментар

PB 5976 BC написа:
                          Аз вече имах за този сезон проблеми с господата полицаи, точно заради това .... дрифта ... Снощи пред нас на паветата доста стабилно наваля ,щом започна да се сучи задницата.И реших да си пробвам ръчната ,която според някой колеги (сега да не вземат да ми се обидят), че като си с дискове отзад няма да имаш хубава ръчна ... напротив.И излизам назад от моята пресечка и гледам , че зад мен има кола но немога да позная ,че е патрулка .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и започвам да си правя дриф ... а патрулката зад мен и ми гледа изпълннието ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 !И както вече влизам на колелото до нас с вратите и поедно време гледам на задното огледало същата кола ... с пуснати буркани сирени и премигване с дългите да отбия вдясно ... атака е ся си е*а мамата ... филм Но колегите полицаи се оказаха много точни ,само ми провериха документите и се отървах само с предупреждение!!!Затова ако искате да правим малко дрифт точното място е горе на Хижа Здравец, предлагам да се съберем и да отидем горе на широко да правим колкото искаме дрифт.Аз свършвам работа днес в 16:00ч. ако е възможно да ме изчакате да дойда на срещата и да решим кво ще правим.Ще дойда за около 6-7 мин.Желаещи за ДРИФТ ....
                          да идеята не е лоша
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Con Asistencia di Veloce

Коментар

Някой има ли идея дали 205/50/16 или 195/50/16 1во ще скрият борда на джантата която е 7.5J и дали ще опират гумите някъде?

Got nos?

Коментар

колеги желаещите да се качваме към хижа здравец днес към 16:00 часа да са на полигона и да заминаваме на пързалката
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз ще съм на стадиона но няма да мога да дойда с вас... С тези летни гуми
                                FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Working...
                                X