sUkI написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sUkI написа:Airfan написа:И така.... в неделя на срещата да ви събера парите за 27-и, освен ако няма друг мераклия за касиер?FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sUkI написа:И кво?Аз как на 27 ще дойда с 1 чантичка с 1 бутилка и ще я сложа на масата?Незнам за вас,но аз бих умрял от срам,като някъв клошар едва ли не...
Коментар
-
Аз вече имах за този сезон проблеми с господата полицаи, точно заради това .... дрифта ... Снощи пред нас на паветата доста стабилно наваля ,щом започна да се сучи задницата.И реших да си пробвам ръчната ,която според някой колеги (сега да не вземат да ми се обидят), че като си с дискове отзад няма да имаш хубава ръчна ... напротив.И излизам назад от моята пресечка и гледам , че зад мен има кола но немога да позная ,че е патрулка .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и започвам да си правя дриф ... а патрулката зад мен и ми гледа изпълннието ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 !И както вече влизам на колелото до нас с вратите и поедно време гледам на задното огледало същата кола ... с пуснати буркани сирени и премигване с дългите да отбия вдясно ... атака е ся си е*а мамата ... филм Но колегите полицаи се оказаха много точни ,само ми провериха документите и се отървах само с предупреждение!!!Затова ако искате да правим малко дрифт точното място е горе на Хижа Здравец, предлагам да се съберем и да отидем горе на широко да правим колкото искаме дрифт.Аз свършвам работа днес в 16:00ч. ако е възможно да ме изчакате да дойда на срещата и да решим кво ще правим.Ще дойда за около 6-7 мин.Желаещи за ДРИФТ ....
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Аз вече имах за този сезон проблеми с господата полицаи, точно заради това .... дрифта ... Снощи пред нас на паветата доста стабилно наваля ,щом започна да се сучи задницата.И реших да си пробвам ръчната ,която според някой колеги (сега да не вземат да ми се обидят), че като си с дискове отзад няма да имаш хубава ръчна ... напротив.И излизам назад от моята пресечка и гледам , че зад мен има кола но немога да позная ,че е патрулка .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и започвам да си правя дриф ... а патрулката зад мен и ми гледа изпълннието ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 !И както вече влизам на колелото до нас с вратите и поедно време гледам на задното огледало същата кола ... с пуснати буркани сирени и премигване с дългите да отбия вдясно ... атака е ся си е*а мамата ... филм Но колегите полицаи се оказаха много точни ,само ми провериха документите и се отървах само с предупреждение!!!Затова ако искате да правим малко дрифт точното място е горе на Хижа Здравец, предлагам да се съберем и да отидем горе на широко да правим колкото искаме дрифт.Аз свършвам работа днес в 16:00ч. ако е възможно да ме изчакате да дойда на срещата и да решим кво ще правим.Ще дойда за около 6-7 мин.Желаещи за ДРИФТ ....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар