Аз съм карал зад Браво 1.8, като бях сток и вървим плътно един зад друг.Ако туриш някой в бравока да тежи, ще го минеш, иначе сте на кантар.1.8 най ми харесва на мене :P
Fiat Stilo 1.9 JTD (115hp) vs. Honda Accord V 2.0is (131hp) ...... 1:0
Тоя с хондата дали е разбрал че се дърпате...?
Дали е разбрала незнам ама може някое Браво 1.6 ,1.8 да разбере ..... пък и мапнати Бравото също ...... JTD POWER .....
Стокови JTD-та дай ми,дай ми ги насам... "в отбора на мъжете...."Еи тва стило наказва сичко по пътя си бе и то сток,неми се мисли след ремап кво ша е...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
mom4eta zdr imam edin vapros nqkoi ne si li tarsi 16ki ot stilo ili da napravim barter za 15ki i 6te se razberem.var6a rabota na maika mi zatova vi pi6a tyk za pld za6toto nqma vrem za drКирилицата колега!!!Модераторски екип на fiat-bg.org
Fiat Stilo 1.9 JTD (115hp) vs. Honda Accord V 2.0is (131hp) ...... 1:0
Тоя с хондата дали е разбрал че се дърпате...?
Дали е разбрала незнам ама може някое Браво 1.6 ,1.8 да разбере ..... пък и мапнати Бравото също ...... JTD POWER .....
Стокови JTD-та дай ми,дай ми ги насам... "в отбора на мъжете...."Еи тва стило наказва сичко по пътя си бе и то сток,неми се мисли след ремап кво ша е...
suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
suki’s hgt vs stilo jts STOCK 115psправим равен старт на 2ра му пускам нитро и пак ме минава стилото?!какво става с колата ми?забога толкова са бързи тези дизелови СТОКОВИ стилота...Майче ще трябва да си взимам пернишки голф да ги мина мале мале...От около 4 месеца спрях редовно да посещавам и пиша в форума...но понякога направо ме избива яко на смях какви глупости се пишат тук...
на кой продаде бравото бе? Тук в Пловдив ли е или не? И какво ще караш сега?
Коментар