:D колеги смених стария Опел Кадет 1.6 75 коня с нещо добро БМВ 1.8 TI 146 коня компакт самоче е без джанти че тоя искаше много пари за таркалата и му казах да си ги свали и за 1000 лв го гепих е сега само му тарся някакви таркала 2-броя намерих и още 2 ми трябват ето и малко снимки да видите колата
Честито и дано бързо привикнеш с десния волан! С лявата ще трябва да опъваш ръчната , а аз лично хич не се виждам в това упражнение, успех!!!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
здравеите колеги нов съм в този форум,от седмица имам фиат пунто(много съм доволен)...имам също и рено клио.исках да попитам от каде мога да се сдобия с стикер.мерси предварително
Ауее сигурно лекинко ще му трябва да "чукне" ръчната , но той да си каже?!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
здравеите колеги нов съм в този форум,от седмица имам фиат пунто(много съм доволен)...имам също и рено клио.исках да попитам от каде мога да се сдобия с стикер.мерси предварително
Привет! Свържи се някой модератор може да ти изкопат някой стикер останал
Ей тва ЖТД-то е най-вървежния автомобил,нямам думи.... :D С убави ора,убав мохабет,само дет се раздразнихме с тея детски бирички...
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
вече рачна ми не требе само малко педала кише и става някаква олелия из под калниците неска купих и турбина понеже двигателя е заводски с ковани бутала и ще става една неми се мисли и сега права план да му обращам волана от ляво и ше пробвам за начало сам пак каквото сабя покажи :D :D :D
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар