Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re:

PB3408CH написа:
    :D колеги смених стария Опел Кадет 1.6 75 коня с нещо добро БМВ 1.8 TI 146 коня компакт самоче е без джанти че тоя искаше много пари за таркалата и му казах да си ги свали и за 1000 лв го гепих е сега само му тарся някакви таркала 2-броя намерих и още 2 ми трябват ето и малко снимки да видите колата
    ЧЕСТИТО КОЛЕГА И БЕЗАВАРИЙНО ДРИФТИРАНЕ
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Честито и дано бързо привикнеш с десния волан! С лявата ще трябва да опъваш ръчната , а аз лично хич не се виждам в това упражнение, успех!!!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

здравеите колеги нов съм в този форум,от седмица имам фиат пунто(много съм доволен)...имам също и рено клио.исках да попитам от каде мога да се сдобия с стикер.мерси предварително
        Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Jimy написа:
          Честито и дано бързо привикнеш с десния волан! С лявата ще трябва да опъваш ръчната , а аз лично хич не се виждам в това упражнение, успех!!!
          На него вече не му трябва ръчна, ще влиза в завоите с дрифт .... !С ръчната е "имитация" на дрифта ....

Коментар

PB 5989 MP написа:
            Jimy написа:
            На него вече не му трябва ръчна, ще влиза в завоите с дрифт .... !С ръчната е "имитация" на дрифта ....
            ръчната е само за псевдо дрифтари с предно

Коментар

Ауее сигурно лекинко ще му трябва да "чукне" ръчната , но той да си каже?!
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

Коментар

MAKARI??? написа:
                здравеите колеги нов съм в този форум,от седмица имам фиат пунто(много съм доволен)...имам също и рено клио.исках да попитам от каде мога да се сдобия с стикер.мерси предварително
                Привет! Свържи се някой модератор може да ти изкопат някой стикер останал
                FIAT Bravo Club Plovdiv
                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ей тва ЖТД-то е най-вървежния автомобил,нямам думи.... :D С убави ора,убав мохабет,само дет се раздразнихме с тея детски бирички...
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

вече рачна ми не требе само малко педала кише и става някаква олелия из под калниците неска купих и турбина понеже двигателя е заводски с ковани бутала и ще става една неми се мисли и сега права план да му обращам волана от ляво и ше пробвам за начало сам пак каквото сабя покажи :D :D :D
                    kara fiat bravo na maslooooo

Коментар

Евала за оптимизма!

Коментар

ох котинцеееее

Коментар

JTD RACER написа:
                          ох котинцеееее
                          тихо там!!!
                          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                            Ей тва ЖТД-то е най-вървежния автомобил,нямам думи.... :D С убави ора,убав мохабет,само дет се раздразнихме с тея детски бирички...
                            Koe JTD-те бе ?

Коментар

Racer GT написа:
                              ти кво се навираш при нафтаджиите из между шамарите
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Добро утро на всички клатимадейри!

Коментар

Working...
                                X