Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер мерси!

Коментар

Момчета ... кажете някъв хуваб антифриз че нещо нивото бая спаднало пък и идва зима ... а то всъщност долива ли се или се сменя целия ??? ...
      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
        Момчета ... кажете някъв хуваб антифриз че нещо нивото бая спаднало пък и идва зима ... а то всъщност долива ли се или се сменя целия ??? ...
        По скоро си оправи теча!
        ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

А ся де направо ме втрещи къде да го търся тоя теч бе батка никъде не съм забелязъл след мен да остават каквито и да е следи ... пък и като казах че е спаднал имах предвид че е малко под min чертата
          Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

ChosenOne написа:
            А ся де направо ме втрещи къде да го търся тоя теч бе батка никъде не съм забелязъл след мен да остават каквито и да е следи ... пък и като казах че е спаднал имах предвид че е малко под min чертата
            Радиаторчето на парното или във водната помпа е проблема
            FIAT Bravo Club Plovdiv
            Con Asistencia di Veloce

Коментар

ChosenOne написа:
              Вдигни си стелките на предните места и около барчето виж дали е мокро или мазно ... ако е честито радиатор на парно .... филм голям е ...

Коментар

ChosenOne написа:
                Това, че не си забелязъл за течове не е критерий, че няма течове!Щом имаш спад на нивото в казанчето, то тогава си има виден теч някъде из колата!Колеги, тази тема все пак е за "срещи".Въпроси и отговори на Общи технически въпроси поствайте в съответния раздел!!!Модератор
                ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Tqnkata написа:
                  хахаахах честито Вие те собственик на ФИАТ.....ахахахахахахахахахха тва ми напомня на първия ми опит да си сменя крушката на халогена.И аз тогава си мислех да свалям бронята за една крушчица.Виждаше ми се невъзможно! :D :D :DАз пък имах друг проблем снощи и той е свързан с тъй нареченето АГУ.Значи заредих от бензиностанция Шел приблизително около 7-8 литра гориво,след което автомобила започна да се държи странно.Не можеше да задържа оборотите и гаснеше...и тва постоянно направо ме побъркваше!И едвам отидох на работа и днес сутринта като се прибирах все едно нищо не е имало.Държа се перфектно!Дори и "камшик" на оборотите не правеше,съвсем плавно и спокойно падаха до около 800.Аз си мисля , че най вероятно ми нахакаха някъква кофти газ,но защо тогава се оправи от само себе си?!
                  хаха еми нормално е Тянка щом си заредил от шел преди беше добро горивото там но сега е отврат и аз затова ве4е зареждам от шел в краен случай и много други познати са се оплаквали от шела вече така че занапред по добре отбиагваи да зареждаш от шел
                  ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Като карах Бравото на Газ бях изключително доволен от Екото срещу Шела след Централна гара и преди бетонния възел.Много добре вървеше даваше ми много добър разход!

Коментар

Газов клапан, чистен преди 10 дена - газта е от ЕКО
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Газов клапан, чистен преди 10 дена - газта е от ЕКО
                        къф е тоя син камък дет сте го разсипали

Коментар

Колегата твърдеше, че е графит, ама не съм виждал син графит.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оф кой знае с кви боклуци си зареждаме колите и аз се чудя....
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Между другото искате ли да сформираме една срещичка за кафенце довечера?Който е "за" да казва и да мислим нещо
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Con Asistencia di Veloce

Коментар

Аз съм си в нас, уча за държавен!

Коментар

Working...
                                X