Като гледам... мисля че са на друга тема и леко бъркат Раздела едва ли им е до Банкет сега.... Та като отворихте темата относно Шармант мисля че няма да мога да се пресаеденя към колектива.Но ще опитам да направя всичко възможно....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Zik написа:Като гледам... мисля че са на друга тема и леко бъркат Раздела едва ли им е до Банкет сега.... Та като отворихте темата относно Шармант мисля че няма да мога да се пресаеденя към колектива.Но ще опитам да направя всичко възможно....
Коментар
-
Abarth_sx написа:Zik написа:Като гледам... мисля че са на друга тема и леко бъркат Раздела едва ли им е до Банкет сега.... Та като отворихте темата относно Шармант мисля че няма да мога да се пресаеденя към колектива.Но ще опитам да направя всичко възможно....FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Уоу.... много си лош!!! ,, мисля че хората които няма да ходят в Шарманта много не ги интересува за да казваш кой на каква тема е" това ми звучи нещо като ,,К’во праиш в тоя форум като няма да идваш"Така ли е? Трябва да посетя Шармант че да имам глас тук така ли? Просто си ......FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!
Коментар
-
Хайде на яката сбирка колеги да си изкараме както си трябва: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51850 Който може да дойде.Няма да съжалява.Дано се събереме повече народ. :DFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Колеги, искам да Ви се похваля с най-новото ми подобрение по колата!Мисля че се получи доста добре, сега остава да ги боядисам но това, май ще е на пролет.Искам да спомена ,че снимките са повреме на работа.Правих ги в най-добрия сервиз в Пловдив за италиански автомобили, подминаваш Ескада и отиваш към прелеза завивате наляво и сервиза е точно на 5 метра.Търсите ГЕЦАТА!Майстора е наистина добър и си разбира от работата!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар