Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като гледам... мисля че са на друга тема и леко бъркат Раздела едва ли им е до Банкет сега.... Та като отворихте темата относно Шармант мисля че няма да мога да се пресаеденя към колектива.Но ще опитам да направя всичко възможно....
    FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Zik написа:
      Като гледам... мисля че са на друга тема и леко бъркат Раздела едва ли им е до Банкет сега.... Та като отворихте темата относно Шармант мисля че няма да мога да се пресаеденя към колектива.Но ще опитам да направя всичко възможно....
      Мисля че всеки може да си пише каквото иска и да разговаря с когото си иска, мисля че хората които няма да ходят в Шарманта много не ги интересува за да казваш кой на каква тема е. Не слочайно всичко се цитира за да не ви се бъркаме в събитието правете и вие тъка. После защо хората не идвали по срещите и не пишели в форума. Извинете за намесата в линчния ви чат колеги.

Коментар

Abarth_sx написа:
        Zik написа:
        Мисля че всеки може да си пише каквото иска и да разговаря с когото си иска, мисля че хората които няма да ходят в Шарманта много не ги интересува за да казваш кой на каква тема е. Не слочайно всичко се цитира за да не ви се бъркаме в събитието правете и вие тъка. После защо хората не идвали по срещите и не пишели в форума. Извинете за намесата в линчния ви чат колеги.
        ай стига ве кво се възпаляваш и ти за глупости
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

Уоу.... много си лош!!! ,, мисля че хората които няма да ходят в Шарманта много не ги интересува за да казваш кой на каква тема е" това ми звучи нещо като ,,К’во праиш в тоя форум като няма да идваш"Така ли е? Трябва да посетя Шармант че да имам глас тук така ли? Просто си ......
          FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

Abarth_sx написа:
            ........
            Zik написа:
            .......
            Моля,не се разправяйте за глупости ся!Ако някой има нещо против другия,използвайте Л.С-а!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Аз лично нямам нищо против никой... Ако колегата има да сподели на Л.С.

Коментар

Хайде на яката сбирка колеги да си изкараме както си трябва: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51850 Който може да дойде.Няма да съжалява.Дано се събереме повече народ. :D
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Колеги, искам да Ви се похваля с най-новото ми подобрение по колата!Мисля че се получи доста добре, сега остава да ги боядисам но това, май ще е на пролет.Искам да спомена ,че снимките са повреме на работа.Правих ги в най-добрия сервиз в Пловдив за италиански автомобили, подминаваш Ескада и отиваш към прелеза завивате наляво и сервиза е точно на 5 метра.Търсите ГЕЦАТА!Майстора е наистина добър и си разбира от работата!!!
                  Прикачени файлове

Коментар

Аааааа - задни дискови спирачки - добре дошъл в клуба.

Коментар

Коментар

кач пара

Коментар

Колегата gal76 го направи Георги Линчев GSM:0888431004Поздрави!!!

Коментар

Колеги навън заваля "доволен" сняг усещам че ще се ходи на паркинга на гребната

Коментар

вече не е доволен снега :D
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Аз тъкмо ставам и гледам,че няма никъв сняг :D

Got nos?

Коментар

Working...
                                X