Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    Аре днес е хубаво времето да се сбереме повечко хора...да напраиме един хубав мохабет Секс честито батко!Да те чекам ли с кутия бонбони или няма да можеш да доидеш?
    :D :D :D мерси мерси ще почерпиа но малко по нататак че сега иаката иа закарших :D :D :D
    ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Тва сивото изглежда нереално , а сега се е появило едно в кичука два три пъти го засякох зелен металик чисто лудо ...
      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Това тука ..... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63547нали го знаете
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ChosenOne написа:
          Тва сивото изглежда нереално , а сега се е появило едно в кичука два три пъти го засякох зелен металик чисто лудо ...
          много си е реално даже,ТИ дори си карал зад него! Жорка мерси за хубавите снимки,радвам че колата се хареса че доста труд хвърлих по нея!Не е кои знае какво но като за правено от НЕпрофесионалист е добре.Ванка честито за Стилото.Със здраве да си го караш!
          Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
          KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
          Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

PB 5976 BC написа:
            Колеги искам да се похваля с новата ми придобивка Fiat Stilo JTD
            Честито и много безаварийни километри!
            ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Мерси колеги!Радвам се ,че Ви харесва! :P

Коментар

sexa86 снощи те видях в нашия квартал с бързото браво с транзитките, ама докато се усетя че си ти .... и ти замина надолу!

Коментар

PB 5976 BC написа:
                  Мерси колеги!Радвам се ,че Ви харесва! :P
                  Много е яко Стилото! Кефи ме! Честито!

Коментар

Racer GT написа:
                    ChosenOne написа:
                    много си е реално даже,ТИ дори си карал зад него! Жорка мерси за хубавите снимки,радвам че колата се хареса че доста труд хвърлих по нея!Не е кои знае какво но като за правено от НЕпрофесионалист е добре.Ванка честито за Стилото.Със здраве да си го караш!
                    с якия фотоапарат на Жоро просто стават веднъж снимките!И аз трябва да го хвана да ме поснима малко пак Иначе съжалявам,че и аз не дойдох много исках,но за съжаление пак бях ши*ана нощна смяна
                    FIAT Bravo Club Plovdiv
                    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Жестоко е бравото ! Може да го видя на живо в Неделя, че и Ванката вече ме подпитва как се сваляли корите на Стилото, може да направим една срещичка
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Да, да задължително ще започвам да подобрявам музиката вътре!

Коментар

Продавам ГТ-салон от Браво ХГТ 155За подобни неща ползвайте раздела "Продавам авточасти"Модератор

Got nos?

Коментар

Сложи ли вече кожата?

Коментар

PB 5976 BC написа:
                              sexa86 снощи те видях в нашия квартал с бързото браво с транзитките, ама докато се усетя че си ти .... и ти замина надолу!
                              тов да не би да беше когато минах покраи магазина ти?а и междодругото честито за новата придобивка и много безавариино
                              ето го моето браво4е 1.6 16v. 103hp. http://vbox7.com/play:83171858

Коментар

Мерси и на теб с мерак да си я караши и да отваряш капака само за масло и ремъци!Не не малко след 4-то РПУ посока Гранда!

Коментар

Working...
                                X