sasho_izgrev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sasho_izgrev написа:еее колеги к`фо ме направихте реших и аз да участвам в някое състезание да отсрамя групата, то па зех че се представих добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.П. участниците бяха 31FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
sasho_izgrev написа:еее колеги к`фо ме направихте реших и аз да участвам в някое състезание да отсрамя групата, то па зех че се представих добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.П. участниците бяха 31Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:sasho_izgrev написа:еее колеги к`фо ме направихте реших и аз да участвам в някое състезание да отсрамя групата, то па зех че се представих добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.П. участниците бяха 31Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Racer GT написа:sasho_izgrev написа:еее колеги к`фо ме направихте реших и аз да участвам в някое състезание да отсрамя групата, то па зех че се представих добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.П. участниците бяха 31FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
-
На феста аз лично си изкарах супер.Браво на пловдивската група.И Жоро /airfen/ участва в конкурса за най-запазен автомобил и трябваше да го спечели, но журито беше корумпирано Само искам да споделя разочарованието си от някои колеги /те си знаят/ за външния вид на автомобилите им. Може ли да отидат на Италфест с мръсни колиLancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
INTEGRALE написа:На феста аз лично си изкарах супер.Браво на пловдивската група.И Жоро /airfen/ участва в конкурса за най-запазен автомобил и трябваше да го спечели, но журито беше корумпирано Само искам да споделя разочарованието си от някои колеги /те си знаят/ за външния вид на автомобилите им. Може ли да отидат на Италфест с мръсни коли
Коментар
-
Там сме, няма спор Идеята за поддържан автомобил е да е максимално оригинален и запазен. А Алфите и особено нашенската бордо беше пълен смях. Тя до скоро беше зелена а сега е бордо. Собственика бил сложил валове от еди какво си, направил еди какви си подобрения... Това да не е тунинг конкурс. За мен тези подобрения са минус. Ти трябваше да си на 1-во място.За оптичния тунинг на Змейчо Алфата беше 100 по-готино и стилно направена от варненската 156-ца с няколкото крила и многото лепенки. НО...Lancia Lybra EXECUTIVE 2,4 jtd 150+ к.с. 2003'
Alfa Romeo 156 1,6 TS 120 к.с. 1997'
ex. Lancia Dedra 1,6 90 к.с. 1990
Коментар
-
J T D написа:Airfan написа:....Аз се радвам, че съм 3-ти, другите двама са прясно боядисани и няма как да се конкурирам с тях тази година.INTEGRALE написа:Там сме, няма спор WinkИдеята за поддържан автомобил е да е максимално оригинален и запазен. А Алфите и особено нашенската бордо беше пълен смях. Тя до скоро беше зелена а сега е бордо. Собственика бил сложил валове от еди какво си, направил еди какви си подобрения... Това да не е тунинг конкурс. За мен тези подобрения са минус. Ти трябваше да си на 1-во място.За оптичния тунинг на Змейчо Алфата беше 100 по-готино и стилно направена от варненската 156-ца с няколкото крила и многото лепенки. НО...
Коментар
-
Аре днес е хубаво времето да се сбереме повечко хора...да напраиме един хубав мохабет Секс честито батко!Да те чекам ли с кутия бонбони или няма да можеш да доидеш?Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар