Abarth_sx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пловдив
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Tqnkata написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.
Коментар
-
Abarth_sx написа:Tqnkata написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Racer GT написа:PB 5976 BC написа:Abarth_sx написа:Кво става пичове как е хавата.Днес е факт първата стъпка от проекта ми за зимата.Закопуването на купе от BMW E30 и до края на седмицата ще се озове в София кадето го чака едно бижи 328 Turbo.Където двете неща ще бъдат сляти в едно и подготвени в абсоютно състезателен характер, с ролбарите му с шперовете с спирачките и всичко останало да издаржи на този звяр под къпака който преблизително е кам 320hp. И да се надяваме до кам 3-4 месеца колата да е факт и да направя едно пробно кръкче на Пловдив и от там по пистите.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар