Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пловдив

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Матейски, дай на Жоро капака
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Съби, Честит Рожден Ден! Бъди жив и здрав, и едно BRAVO GT последен модел да караш!
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Irka_fihi написа:
        Па да му бяхте пуснали тема ли, кво ли? Честито и от мен, колега! Ние ще пътуваме от Пещера, не щете ли да ви забършем някъде по пътя? И то ще е, ако Иван няма да има ангажимент на Италфеста, за който ще трябва да бъде там в 8.00 сутринта.
        колежката е много права трябваше да пуснем тема за нашия скъп колега

Коментар

emzo написа:
          Аве Матей замина за Истанбул уж за в събота само и изчезна... лошо. Дано всичко е наред.

Коментар

колеги по друг въпрос да пиша.Някой ако има да ми услужи с 15-ка джанта ще съм му адски благодарен много ми е спешно моля Ви се колеги ако имате помагайте

Коментар

sasho_izgrev написа:
              колеги по друг въпрос да пиша.Някой ако има да ми услужи с 15-ка джанта ще съм му адски благодарен много ми е спешно моля Ви се колеги ако имате помагайте
              Да не си строшил още една?

Коментар

Приятели мерси още веднъж!Няма нужда от специална тема и тази свърши работа...важно е уважението!
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Е хайде де ... колега покажи какво си имаш ..... толкова време го чака!Недей се спотайвай!

Коментар

Airfan написа:
                    emzo написа:
                    Аве Матей замина за Истанбул уж за в събота само и изчезна... лошо. Дано всичко е наред.
                    Прибрах се снощи късно и днес сутринта ходих до Несебър. Капачката не ми трябва,за Италфеста ще съм с друга кола. Емо,тва Стило много гори бе-6,1/100км.Обаче Истанбул-Пловдив,през Гърция,го направих за 4ч и 20мин. Жоре,не издържах без чип и още на Лукойла на Кемера го боднах.
                    Octavia RS
                    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ми сложи си темпомат ве майна (всъщност ти да не си габровлия ве ? )
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Red Storm написа:
                        Капачката не ми трябва,за Италфеста ще съм с друга кола. Емо,тва Стило много гори бе-6,1/100км.Обаче Истанбул-Пловдив,през Гърция,го направих за 4ч и 20мин. Жоре,не издържах без чип и още на Лукойла на Кемера го боднах.
                        На теб как ти стиска да караш с превишена скорост в гръцко?

Коментар

Еле пък с радар детектор
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

PB 5976 BC написа:
                            Е хайде де ... колега покажи какво си имаш ..... толкова време го чака!Недей се спотайвай!
                            имам си нещо....направено с много труд!Искрени благодарности към всички които помогнаха по някакъв начин за да го имам...те си знаят имената няма нужда да ги пиша!и снимки ще има...
                            Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Racer GT написа:
                              PB 5976 BC написа:
                              имам си нещо....направено с много труд!Искрени благодарности към всички които помогнаха по някакъв начин за да го имам...те си знаят имената няма нужда да ги пиша!и снимки ще има...

Коментар

emzo написа:
                                Ми сложи си темпомат ве майна (всъщност ти да не си габровлия ве ? )
                                Тоя темпомат нещо не ме кефи.А и Стилото е частично окабелено.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X